Så att ta isär en ZX6 Exhaust

Kawasaki ZX6 är en kraftfull motorcykel som är väldigt populär bland anpassade motorcykel byggare. Även om de har en bra mängd hästkrafter, många människor fortfarande vill anpassa dessa fordon ytterligare och öka hästkrafter i processen. Ett sätt att göra detta är att installera ett avgassystem på motorcykeln som flyter smidigare än beståndet avgassystem, lägga hästkrafter i processen. Det första steget i att göra detta är att ta isär avgasflödet, och som tar cirka 45 minuter. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Hex-head hylssats
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort de svarta plast sidopanelerna på avgassidan av motorcykeln med 3/8-tums Ratchet och en hex-head socket. Skruva loss sätet bultarna från ramen med 3/8-tums Ratchet och en hex-head socket, lyft sedan säte bort av motorcykeln.
2

Leta servomotor, vilket är den sexkantiga silver bit under stolen. Bänd servomotorn ut från under sitsen med skruvmejsel. Koppla bort servomotorn från motorcykeln med händerna, dra sedan motorerna genom ramen för ZX6 med händerna, tills den är nere vid avgasröret, arbetar dem runt den lilla kroken bakom bromsvätskebehållaren i processen.

3

unbolt värmeskölden från ljuddämparen med 3/8-tums Ratchet och en hex-head socket. Unbolt svarta belly pan från undersidan av motorcykeln med 3/8-tums Ratchet och en hex-head socket, och dra sedan panelen ner ramen och bort från ZX6.
4

Ta mitten paneler placerade framför motorcykeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lossa bulten som håller ljuddämparen till ramen av motorcykeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort de andra och tredje bultarna som håller ljuddämparen på plats med 3/8-tums Ratchet och en hex-head socket, dra avgaserna enheten bort från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86867.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.