Hur Clock en Garret Turbo

En turbo är en forcerad induktion uppgradering görs till en bil för att förbättra sin övre ände och acceleration. Garrett turbos anses vara några av de bästa, mest välgjorda prestanda turbos finns till bilen uppgradering och samhällen racing, men ofta gånger inte anländer "klockade" eller korrekt inställd för enkel installation. Gör din turbo installation går smidigt och snabbt genom att klocka din turbo hemma. Saker du behöver
1/2 "öppen nyckel
Garrett turbo
Visa fler instruktioner
1

bort din turbo och hitta de 6 skruvarna på insugssidan av turbon som är markerade med röd färg.
2

Använd en öppen 1/2 tums skiftnyckel för att lossa de sex skruvarna i en korsvis eller stjärnmönster. Inte helt ta bort skruvarna, men göra dem löst nog att de kan spinnas med fingrarna. Addera 3

Leta upp de sex bultarna på avgassidan av turbon markerad med grön färg.

4

Använd 1/2 "öppen nyckel för att lossa dessa bultar på samma sätt som de på insugssidan. Ta inte bort dem, men de bör vara löst nog att snurra med fingrarna.
5

Håll ena sidan av turbo i varje hand och vrida turbon i rätt läge för din ansökan. Ofta är det enklast att göra detta med insugningsröret hands, så att du kan mäta upp vinkeln behövs.
6

dra åt de sex röda och sex gröna bultarna på båda sidor av turbo, 1/4 varv förbi ombonat. För hård åtdragning kan orsaka brott, ett dyrt problem att fixa i turbo applikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83470.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.