Hur man målar Broms kalibrar

Med den moderna trenden mot större hjul, har bromsok bli mer märkbar i den övergripande visuella intrycket av en bil. Över tiden bromsok kommer att utveckla ytrost och blivit belagd med bromsdamm, förringa den övergripande utseendet på en bil. Lyckligtvis kan bromsoken lätt målas i en mängd olika färger. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
stödbenet
Kan av
Bromsrengöring Stålborste
Maskeringstejp
bromsok färg kit
Rags
Visa mer Instruktioner
1

parkerar bilen på plan mark, och dra åt parkeringsbromsen. Lossa Lugnuts för hjulen med bilens däck skiftnyckel. Se till att fordonet inte har körts under ett par timmar före målning, eftersom bromssystemet blir mycket varma under drift.
2

hjälp av en hydraulisk domkraft, lyfter ett hjul på bilens jack punkt, som kommer att identifieras i bruksanvisningen. Avlägsna hjulet och ställ den åt sidan. Addera 3

Använda maskeringstejp, täcka upp området bakom och runt bromsoket. Detta för att förhindra sprutdimma av bromsok färg när målningen börjar.
4

frikostigt spraya ner bromsoket med broms renare. Om tjockleken är mycket smutsig, kan du använda en stålborste för att skrubba bromsok ren. Torka med en fuktig trasa för att säkerställa att ingen renare kvar på bromsoket. Låt bromsok torka helt innan du fortsätter.
5

ordentligt skaka kan i bromsen färg för att försäkra att produkten har blandats. Spraya produkten på bromsok i jämna skikt. Tillåt 10 minuter för färgskiktet torka innan nästa skikt.
6

Efter bromsok färgen har härdat, ta bort maskeringstejpen och installera hjulet med hjälp av fabrikens Lugnuts.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85985.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.