Hur man installerar Coilover Springs på Honda Civic

Honda Civic coilover fjädrar bidra till att förbättra åkkomfort och köregenskaper på bilen. Lager fjädrar och stötdämpare är gjorda för åkkomfort medan eftermarknaden coilover fjädrar kan göras för komfort och köregenskaper. Mekaniker butiker tar ut höga priser för att ändra fjädringskomponenter med eftermarknaden kit. Spara pengar genom att lära hur man installerar coilover fjädrar på en Honda Civic för dig själv. Saker du behöver
Jack
Jack står
Fjäderkompressor
5mm muttern
Ratchet /socket set (både korta och djupa satser behövs) katalog Breaker bar

Visa mer instruktioner
Front springs
1

Lyft upp bilen och placera en pallbock under varje sida, däck bakom fronten så att ramen vilar på läktaren. Ta bort de främre hjulen och placera dem ur vägen.
2

Ta bort bulten på toppen av spjället gaffel, som bör vara en 14 mm bult. Ta bort muttern och bulten på undersidan av gaffeln (17 mm) och ta bort gaffeln.
3

Öppna motorhuven och ta bort de två skruvarna (14 mm) ovanpå hos fjäderenheten. Dessa skruvar är placerade på "bump" på varje sida av bilen under huven, direkt ovanför hjulen. Ta fjäderpaketet från bilen.
4

isär aggregatet och strippa alla de delar som du behöver använda för den nya coilover set, såsom de övre fästena. Vissa coilover kit har alla dessa delar, men vissa inte. Vid demontering fjädrarna, borde en fjäder kompressor användas för att säkert hålla trycket på fjädrarna. Montera nya coilover fjädrar med hjälp av dessa delar vid behov.
5

Installera de nya coilover fjädrar i stället för den gamla enheten. Omvänd stegen och installera alla skruvar som togs bort. Domkraften kan användas under kontroll armen för att höja de nya coilovers på plats medan du drar åt bultarna. Byt hjulen och sänk bilen. Addera Rear Springs
6

Lyft den bakre delen av bilen med domkraften och placera en pallbock under bakre delen av bilen så att ramen vilar på läktaren. Ta bort drivhjulen.
7

Öppna bagageluckan för att komma till de två muttrarna på toppen av fjäderpaketet. Ta bort dem med en 14 mm hylsa och spärrskaft.
8

Ta bort den nedre bulten från fjäderpaketet och 14 mm bulten som håller den till styrstaget. Sänk och ta bort monteringen.
9

Demontera bakre fjäderenheten precis som de främre aggregaten gjort, ta bort de delar som behövs för den nya coilover fjäder set.
10 < p> Installera nya coilover fjädrarna och vända alla demonteringsföljd, dra åt alla skruvar och muttrar. Byt hjulen och sänk bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83075.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.