Om marken effekter

Automotive marken effekter finns i ett brett spektrum av former och stilar som passar alla smaker. En av dagens största trenderna i fordonsindustrin marken effekter är att ge en bil en vidgad look genom att installera hjul nödraketer, vilket gör att du kan köra bredare däck i både fram-och baksidan av bilen. Air dammar och bak luftdon används med sidokjolar för att ge en full body marken effekter kit och restyling till bilen. Restaurering Ground Effekter

Inte alla marken effekter kit är avsedda att Restyle bilen radikalt. Vissa marken effekter är lager byte eller återställande effekter marken. Dessa är typiska för bilar som 1982-1994 Chevrolet Camaro Z28 samt 1981-1993 Ford Mustang GT. En ägare som önskar återställa en bil till sitt ursprungliga utseende använder ofta effekter restaurering marken för att ersätta skadade delar.
Race-Specifikation Ground effekter

Använd några marken effekter för mer än att bara förbättra utseendet på en bil. Race-specifikation marken effekter, vanligen tillverkade av kolfiber eller aluminium för lätta och styrka, hjälp kanal luften till viktiga delar av bilen under kappsegling. Det kan finnas luft dammar som direkt inkommande luft till ett luftfilter för ett RAM-air effekt att öka hästkrafter, eller ens luft dammar och skopor som kanalen kall luft mot bromsarna, hjälper till att kyla dem. Racing marken effekter använder begreppen "frontspoilern" och "bakre diffusor" för att ange ändamålet samt för att skilja dem från vanliga ABS-effekter plast malda kit används för fordon styling.
ABS Plast Ground Effekter för Restyling
effekter

Ground specifikt avsedda för fordon restyling är typiskt konstruerade av ABS-plast. Dessa kit tjänar ingen ytterligare syfte än att Restyle fordonet, förse den med en mer aggressiv, race-inspirerad look. Till skillnad från de faktiska race-specifikation marken effekter, är ABS-plast marken effekter lätt skadas och kan även riva av bilen i vissa olyckssituationer. Använd ABS-plast marken effekter för att skapa utseendet av en racerbil, utnyttjande stänkskärm nödraketer och dramatiskt stora kjolar rocker för att ge intryck av ett breddat karossen.
Byte Styling Ground Effekter

Utnyttja ersättning marken effekter kit för att uppgradera den grafiska utformningen av vissa fordon i mindre fränare sätt än vad som är möjligt med ABS-plast marken effekter. Många av dessa ersättning kit är byggda under överinseende av en fabrik representant från biltillverkaren som ursprungligen byggde bilen. Dessa ersättning kit används typiskt på high-end lyxbilar som BMW och Mercedes-Benz, där over-the-top styling är önskvärt, men en blygsam slag av personalisering är. Många av dessa kit är tillverkade av glasfiber för styrka, även om vissa avancerade skräddarsydda versioner är tillverkade av metall. Dessa marken effekter kit är avsedda att vara subtil, där ABS-plast kit är avsedda att vara allt annat än.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87134.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.