Hur får reservhjulet Cover Back på en Toyota Prado

Liksom många bilar , har Toyota Prado reservdäck rack på baksidan av fordonet . Dessa reservdäck kan dekoreras eller skyddade med reservdäck omslag som både kommer att hålla däcket rent och kommer att lägga lite extra stil till din bil . Du kan få däcket locket på reservhjulet på bara några sekunder med hjälp av rätt metoder . Instruktioner
1

Vänd insidan däcket luckan ut och håll den upp till dina däck . Var noga med den övre delen av luckan är placerad nära toppen av dina hjul .
2

Håll ned locket med ena handen och använd den andra handen för att böja kåpan över toppen av hjulet . Sträck den över däcket tills den täcker hela toppen av hjulet och sitter tätt .
3

Använd båda händerna för att sträcka botten av locket runt botten av däcket . Var noga med att sträcka ut det precis under den bakre sidan av däcket , och se till att den passar väl in på hela botten . Sidoflikama bör därefter falla på plats över sidorna av hjulet .
4

Dra kanterna så långt som möjligt åt höger och vänster och sträcka ut den så hårt som möjligt över ytan av däcket. Fäst båda sidor bakom däcket precis som du gjorde på toppen och botten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85372.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.