Lägga till en Keyless Remote Entry Lock till min 2006 Saturn Ion

Den 2006 Saturn Ion kräver att bilen är ansluten till en specialiserad dator för programmering det nyckellösa systemet till en fjärrkontroll. Detta är lite av ett besvär, men det har sina fördelar. Eftersom ett nyckellöst fjärrkontroll ger dig tryckknapp tillgång till din bil, dess viktigt att andra inte kan programmera en fjärrkontroll till din bil utan att du vet. Standarden programmeringen på en bil lämnar bilen sårbar för andra kloning signalen och som har sin egen fjärrkontroll för din bil. Genom att behöva ha en specialiserad dator ansluten till bilen och fjärrkontrollen du är säker på att ingen stjäl din signal. Instruktioner
1

Köp ett extra keyless inresa avstånd från bilens återförsäljare. Ta den första fjärrkontrollen med dig så det kan matchas upp med den nya fjärrkontrollen.
2

Ring din lokala Saturn återförsäljare och boka en tid för att ha en mekaniker lägga ett keyless inresa fjärrkontrollen till din bil. Även i telefon med en representant från generalagenten, se till att berätta för honom att modell och årsmodell på din bil och fråga hur lång tid förfarandet tar, hur mycket det kostar och deras vedertagna metoder för betalning, så du är förberedd.

3

Ta bilen till återförsäljare på utsatt tid och datum för mötet. Ta fjärrkontrollen som du vill lägga till bilen. Mekanikern tar sedan bilen tillbaka till butiken och ansluter den till en maskin som länkar din bil med fjärrkontrollen.
4

Test samtliga fjärrkontroller för att se alla knappar och funktioner fungerar som de ska, såsom lämpliga knappar låsa och låsa upp bilen, stammen knappen poppar stammen och panik-knappen ljuder ett larm. Det är viktigt att göra innan de lämnar återförsäljaravtalet så återförsäljaren kan åtgärda problemet omedelbart utan att du behöver schemalägga ett annat möte. Detta eliminerar också eventuella ursäkter från generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96020.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.