Hur man gör en Street Racing Car

En street racing bil är en bil som är laglig att köra på gatan, men har modifierats för att öka prestandan. Människor som ändrar sina bilar för att öka prestandan testa sina bilar på juridiska racing kurser såsom kvarts mil spår eller auto cross (även känd som auto x). Kvartalet mil spår är en ras från en död stopp för den första personen som avslutar en kvarts mil. Auto korset är en serie varv, inrättas vanligen med kottar, där en förare med den lägsta tiden är vinnaren. Instruktioner
1

Öka bilens luftflödet. För att öka en bils luftflöde, beståndet intag, avgaser och rubriker i en bil byts ut mot eftermarknaden delar. Optionerna är restriktiva av bekvämlighetsskäl, oftast på grund av ljud och ekonomi. Aftermarketdelar öka luftflödet till och från motorn och som ett resultat ökar hästkrafter.
2

uppgraderar bilens mäldsuspensionen. Stamsuspension bilen uppgraderas till mer resultatinriktade eftermarknaden alternativ genom att ändra vingla barer, installera fjäderben barer och byta fjädrarna till en styvare sort. Alla dessa uppgraderingar stelnar bilen och förhindrar bilen lutar vid kurvtagning.
3

Byt beståndet däck för prestanda däck. Lager däck är utformade för att vara ekonomisk. Detta gör dem längre men till priset av att ha mindre friktion. När en bil är stiffed med fjädring uppgraderingar, all kraft vid kurvtagning överförs till däcken. Performance däck ger mer friktion och slirning med mycket högre hastighet än aktiens däck.
4

Installera påtvingad induktion på din motor. Turboaggregat och kompressorer komprimera luften innan den strömmar in i förbränningskammaren. Ju fler luftflöden in i motorn, desto mer hästkrafter den producerar. Turboladdare och kompressorer kan drastiskt förbättra en bils hästkrafter.
5

Ljusare bilen. En lättare bil är snabbare och mer lyhörd. Ta ut baksätena. Slå ut beståndet huven och bakluckan till kolfiber eftermarknaden del. Ändra lager fälgar till en ljusare eftermarknaden alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95504.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.