Bilfönstret Tinting frågor

Fönster toning är ett kostnadseffektivt sätt att skydda insidan av din bil och dina ögon från skadliga ultravioletta strålar. Det kan också förbättra utseendet på bilen. Toning kan läggas till med en film appliceras på fönstren i bilen. Vad orsakar Window Tinting bubbla?

Ultraviolett strålning (UV-strålar) från solen värma det inre av en bil, och det är den värmeutveckling som orsakar limmet på toning filmen misslyckas och för bubblor att bildas. Problemet uppstår ofta med billigare märken av toning film eller från dålig tillämpning. Det kan undvikas genom att köpa prestanda toning film med hög temperatur lim och 99 procent UV-skydd. Kan Färgtoning appliceras i kalla och blöta vädret
?

Modern lim ss på produkter fönster toning kunna tillämpas i kallt väder. Kalla förhållanden kräver att härdningstiden för limmet vara förlängd, professionella installatörer kommer att ta hänsyn till detta använder en värmepistol för att aktivera och påskynda torkningen. Eftersom fönster toning film appliceras på insidan av fönstret, kommer blöta vädret påverkar inte vidhäftningen.
Hur Durable är Färgtoning?

Flesta fönster färgton filmer som görs i dag har en hård, reptålig beläggning som stöter bort mindre skador från vardagens use.That skydd kan inte hålla upp till strängare behandling, till exempel repor från vassa eller hårda föremål.
Hur Matrix Mönster vid kanterna av Windows Beröra Färgtoning?

matris av svarta prickar runt kanterna på auto fönster sätts på plats av biltillverkaren och är mestadels kosmetiska. Dessa svarta prickar eller linjer höjs ytor på glaset och kan orsaka fönster toning filmen att delvis följa, presenterar en skillnad av skuggning på nyansen i det området. Den nyans filmen kan inte fästa ordentligt på dessa områden, men risken för peeling är minimal till ingen. Addera Vad är det bästa sättet att rengöra Tinted Windows?

Flesta toning film tillverkarna kommer att föreslå att den nyans bör rengöras med diskmedel och vatten eller vinäger och vatten. Filmen kan rengöras ett antal andra sätt, men den enda som tillverkarna säger att undvika är rengöringsmedel som innehåller ammoniak, eftersom ammoniak kan orsaka att filmen bryts ned.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95034.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.