10 saker att göra en Mustang 5.0 Snabbare

Den 5,0 Mustang är en populär bas för en snabb, rolig att kör bil. Tack vare en torquey 5,0-liters V8, är det en imponerande bil även i lager formulär. Men det tar också mycket väl till ändringar. Varje område av bilen, från motorn till fjädring och bromsar, kan förbättras, vilket resulterar i en ännu mer imponerande bil. (1) Exhaust

Ett av de första stegen för att ta är att installera en mer lättflytande avgaserna att evakuera förbrukade gaser från motorn så snabbt som möjligt. Detta kan göras genom en lokal ljuddämpare shoppar, eller så kan du beställa en färdig att installera avgaserna från en Mustang delar leverantör.
(2) Tubular Headers

Headers hjälper också. Lager grenrör är relativt restriktiva, bultning upp en uppsättning av rörformiga rubriker kommer att resultera i bättre flöde Addera ditt (3) Omprogrammeras ECU

Installera ett datachip med. mer aggressiva kartor för bränsle och timing kurvor.
(4) Underväxelns Remskivor

En uppsättning underväxelns remskivor för att ersätta de större lager remskivor minskat tjuvanliggning på motorn och frigör mer makt.
(5) Cold Air Intake

En kall luft intag ger svalare luft till motorn, gör det möjligt att producera mer makt . Addera (6) fjädrar och stötdämpare

Göra en Mustang snabbare betyder inte bara att göra den mer kraftfull. En bil med mer effekt än hantering kan vara farligt, och det kanske inte är något snabbare än en mindre kraftfull bil när det kommer till verkliga världen körning. För att förbättra hanteringen, installera styvare och lägre fjädrar och en uppsättning prestanda chocker. Bilen kommer att se bättre och hanterar mycket bättre.
(7) Krängningshämmare

Nästa upp, installera en uppsättning av krängningshämmare, vilket kommer minska den magra att bilen upplevelser under aggressiv kurvtagning.
(8) segare Däck och större hjul

Byt lager däck med lite segare, spåra orienterad R (racing ) sammansatta däck. Eller byta ut beståndet legeringar för större hjul, vilket gör att du kan installera ännu större däck.
(9)

Liksom fjädring, bromsarna på en Mustang måste uppgraderas om du vill få ut det bästa av bilen. Börja med att installera keramiska bromsbelägg, som håller upp bättre under värme och ger förbättrad bromsverkan.
(10) Bromsar

Installera cross-borrade och ventilerade rotorer och en uppsättning av flätade stål bromsledningar. De flätade raderna behöver inte nödvändigtvis göra bilen snabbare, men de ger en fastare pedal känsla, vilket i sin tur gör det lättare att exakt anpassa storleken på bromsning vid aggressiv körning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95016.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.