Hur man installerar din Tint Kit

Installera fönster färgton är ett effektivt sätt att minska inkommande ljus och värme på en bil. Dessutom kan starkt solljus torka ut och skada inre plaster över tiden. Du kan skydda insidan av din bil eller lastbil genom att installera UV-blockerande fönster färgton. Installationen görs lättare genom att använda ett komplett kit Färgtoning som innehåller pre-cut nyans, fönster tvål spray och en gummiskrapa. Saker du behöver
Färgtoning kit vatten
Soapy i en sprayflaska
Rakblad
Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

Park ditt bil i en sval, skuggig plats. Du vill inte fönstret för att vara varm från sitter under solen, eftersom detta kommer att torka ut tvålvatten snabbare.
2

Stäng fönstret och markera (som referens) där fönstret möter dörren gjutning. Du kommer att vilja se till att din färgton inte sträcker sig till den absoluta toppen av fönstret eftersom det kan flagna vid kontakt med dörren gjutning. Så se till att lämna åtminstone lite utrymme vid den övre kanten av fönstret som är fri från färgton. I en sprayflaska
3

Använd tvålvatten och grundligt njuta dörren fönstret efter rengöring det med en ammoniak-fönsterputs.
4

Ta färdigskurna fönster nyans och ta bort skyddspappret från den, sedan placera den på fönstret. Centrera färgtonen på fönstret, sedan använda en gummiskrapa för att driva vatten och tvål ut från undersidan färgtonen till kanterna av glaset. Vid denna punkt färgtonen visas grumlig och oklar. Oroa dig inte, det är på grund av förekomsten av såpvatten mellan glaset och nyansen. Det viktigaste är att få bort eventuella luftbubblor med skrapan, eftersom när vattnet torkar nyans kommer att klara upp, men eventuella luftbubblor som du inte eliminera kvarstår.
5

Upprepa detta process för de återstående fönstren. Glöm inte att använda din makt fönster i minst 24 timmar efter installation färgtonen att försäkra nyans filmen inte rör tills den är helt torkar. Det är också en bra idé att låta bilen sitta i solljuset för att påskynda härdningsprocessen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87324.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.