Hur man tar bort en sydd Shifter Knob

Det finns flera anledningar till varför du kan behöva ta bort den sydda shifter ratten på din bil . Oavsett din nuvarande shifter knopp har alltför stort slitage eller du helt enkelt vill byta ut den mot en egen växelspaksknopp av estetiska skäl , är borttagande en generisk procedur i de flesta fordon . Innan du försöker ta bort den sydda shifter ratten på din bil eller lastbil , har en knopp ersättare skift utformad för att passa din bil klar - det är inte möjligt att köra fordonet utan shifter . Saker du behöver
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag och stäng av motorn . Engagera nödbromsen och sätta fordonet i " Neutral ". Neutral är i mitten av växellådan .
2

tag i plastbiten direkt under växelspaken eller toppen av övergången stöveln och dra den nedåt , utsätta växelspaken och botten av växelspaksknopp . Vissa modeller kräver att du nyper sidorna av plastklämman att frikoppla klippet .
3

Avlägsna eventuella kvarhållande skruvar på basen av växelspaksknopp . Dessa skruvar kräver ofta en insexnyckel . Observera att inte alla bilar har kvarhållande skruvar .
4

Ta växelspaksknopp med din högra hand och vrid moturs för att lossa den från växelspaken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85659.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.