Class One Hitch Installation

The Class One dragkrok är den lättaste typen av anslutning som kan installeras på ett dragfordon. Class One missöden är avsedda att dra släpvagnar som inte överskrider en bruttovikt på 2000 pounds, och en maximal tunga vikt på 200 pounds. Den relativa enkel installation och låga kostnaden för klass ett missöden gör dem till ett populärt tillägg för små bilar, lastbilar pickup och minibussar. Saker du behöver
Ordet jack
Sprayfärg
borrmaskin och lite
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Montera skumt i ett löst sätt och håll den i det läge där du vill installera det. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur det ska se ut vid färdigställande, samt hjälpa dig att identifiera delar som kan hindra det skumt under installationsprocessen.
2

Lossa avgassystemet och flytta den för att rensa det lås, om det behövs. Stötfångaren kan också behöva justeras för att tillgodose det. Ta bort skruvarna som håller stötfångaren till stötfångaren fästen och justera den så att kroken sitter ordentligt.
3

Använd en domkraft för att höja skumt på plats. Fäst hitch till fordonets ram i befintliga hål på ramen. Om de nödvändiga hålen inte är tillgängliga, borra nya i ramen. Spray-måla monteringsplatta skumt att markera hålens positioner på fordonets ram. Borra hål med lämplig storlek bit.
4

Använd bultar som medföljer skumt att fästa den till bilens ram. Dra åt bultarna med en momentnyckel till de specifikationer som rekommenderas av skumt tillverkaren. Använd den medföljande förstärkande platser där det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87041.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.