Hur man installerar en stereo i en 2005 Chevrolet Impala

Alla kablar du behöver för att installera en ny stereo i din 2005 Chevy Impala är redan anslutna till bakre delen av beståndet stereo . Allt du behöver göra är att koppla bort den gamla stereon och anslut det nya. Instrumentbrädan är förbunden med ramen hos Impala med åtta flikar metall låsning längs kanten av instrumentbrädan där ramen och brandvägg möta instrumentbrädan. Du kommer att behöva ta bort bindestreck för att få tillgång till den bakre delen av lager stereo. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Haka alla flikarna runt kanten på instrumentbrädan och dra streck bort av ramen . Titta bakom instrumentbrädan och koppla ur nätsladden och kablaget från baksidan av beståndet stereo genom att dra dem .
2

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruven säkra beståndet stereon till ramen . Skruvarna är placerade i varje hörn av beståndet stereo. Dra beståndet stereo från baksidan av instrumentbrädan och ut ur Impala .
3

Placera den nya stereon på instrumentbrädan och fäst den på plats med fästskruvarna . Dra åt skruvarna tills de ligger tätt . Anslut kablaget och nätsladden på baksidan av den nya stereon . Ersätt tankstreck genom att vända de steg som du använde för att ta bort det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84591.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.