Om Antenner Bilradio

Bilradio antenner behövs för att plocka upp radiosignaler när de rör sig genom luften. En antenn måste anslutas till mottagaren med trådar hängde på selar. När radiofrekvenser träffade antennen på en bil, reser de genom metallen till antennens ledningar. De flesta bil antenner kan plocka upp AM och FM-frekvenser. Historia

Kort efter den första modellen T ut på vägarna, började förarna att kräva underhållning i form av nyheter och musik som de körde. De första antennerna som kunde plocka upp radiosignaler för bilradioapparater var nästan 45 inches när fullt utsträckt. De var avgränsning och måste justeras manuellt när du anger ett garage eller gå under en lågt hängande bro. De höga, metall antenner bröt ofta tills de var knutna till makten församlingar egna och kunde stiga upp när bilen startades och lägre när tändningen var avstängd.
Framsteg

Nyare bilar har en mer låg profil antenn som ofta är inbyggd i vindrutan eller bakrutan av bilen. Även små huva eller takmonterade antenner är små och stabila. De arbetar med en förstärkare som förstärker signalen när den träffar antennen. Antenn pluggar är mestadels standardstorlekar, låta bilister att installera en ny radio i bilen, men det finns udda former, som lätt kan ta en annan plugg med hjälp av en adapter.

Adaptrar

Car antenner kan anpassas för att tjäna en mängd olika ändamål, och för att öka underhållningsvärdet för radion. Antenn boosters kan bidra till att förbättra mottagningen i områden som inte får en bra radiosignal. Förlängningskablar finns för att tillåta installation av eftermarknaden radioapparater som behöver längre kablar än kom med fabriksinstallerad enhet. FM-modulatorer kan användas för att fästa MP3-spelare och maskiner video i bilen antennen. Replacement antenner är allmänt tillgängliga genom återförsäljare och en mängd andra detaljhandel och online-butiker.
Satellite

Små runda antennerna är placerade på tak av bilar för att plocka upp satellitsignalerna för XM och Sirius radio. Mottagaren är typiskt placerad på ett hörn av taket nära vindrutan för att ge den bästa mottagningen. Ledningar går från antennen på baksidan av en mottagare som är monterad i eller på instrumentbrädan. Satellit radioapparater kan installeras i instrumentpanelen eller monteras på hållare för mobila mottagare. Addera GPS

Global Positioning Satellite (GPS) är system som hakade upp till speciella bil antenner till emot navigering signaler. Enheter som har satellit GPS och radiosignaler som ingår i en kan installeras för att köra alla kommunikationsenheter i en bil. De datoriserade system kan ta emot Bluetooth ljudsignaler för telefonen, satellitsignaler radio och GPS-video. Bilen entertainment system byggs in i nyare modeller och kan enkelt läggas till alla fordon för att ersätta den befintliga radio och antenn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94925.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.