Hur man tar bort en Honda Accord Panel Door

När du tar bort en Honda Accord panel dörr, måste du ta bort panelen med rätt verktyg och tekniker. Vem som helst kan ta bort dörrpanelen från en Accord, men om det görs fel, kommer dörrpanelen brytas och kommer inte att passa tillbaka till dörren korrekt. De dörrpaneler i en Accord kan tas bort för att byta fönster regulator, för att täcka luckan i nytt tyg eller att tona fönstren. Lär dig hur du tar bort en Honda Accord panel dörr och spara tid på ditt nästa projekt. Saker du behöver
Metallkrok
Skruvmejsel (Philips och platt huvud) katalog Trim pad avdragare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket för den yttre spegel mount. Detta är högst upp och framsidan av dörrpanelen. Dra fönstret regulatorn handtaget framåt, men inte tillräckligt för att bryta det. Nå bakom det med en metallkrok och dra ut den lilla metallklämma (det ser ut som en ring tills den dras ut).
2

titta ner i fickor och fördjupningar av dörrpanelen för skruvar . Det kommer att finnas flera skruvar för att ta bort ner i fickorna, en i fickan på armstödet och en i hålet där dörrhandtaget är. Ta bort alla dessa skruvar.
3

Använd en platt skruvmejsel för att bända centrum locket av fönstret regulatorn. Det finns en skruv bakom locket. Ta bort skruven och dra ut handtaget ungefär halvvägs. Nå bakom det och ta bort metallstång. Om din bil är utrustad med makt lås, kommer det att finnas en nätanslutning här också. Lossa anslutningen.
4

flytta runt den yttre kanten av dörrpanelen och bända ut med en platt skruvmejsel. Använd trim pad remover för att ta bort klippen som secruing dörrpanelen till dörren. Det kommer att finnas klipp längs alla fyra sidorna av panelen.
5

Dra luckan framåt och ut genom dörren. Koppla glödlampssockeln från ljuset i dörrpanelen. Panelen ska nu vara helt fri från dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94923.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.