Hur Wire ett tillbehör till säkringsboxen

Anslutning till bilens säkringsbox är ofta det enklaste sättet att ansluta och makt eftermarknaden tillbehör såsom belysning kit eller larm. Lager fordon ledningssystem är ofta komplexa och svåra att arbeta med. Som sådan ledningsdragning ett tillbehör genom att skarva in ett lager strömkabeln kan vara skrämmande. Ledningar dina tillbehör i säkringsdosan sparar besvär och komplikation att modifiera bilens lager trådar. Observera att tillbehör, som kräver en betydande kraftkälla, t.ex. stereoförstärkare, bör vara direkt kopplad till bilens batteri, eftersom ledningar dem i säkringsboxen är sannolikt att blåsa säkringen och /eller skapa andra elfel. Saker du behöver
Fuse tap
Wire strippor
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri innan du gör några elektriska modifieringar på fordonet för att säkerställa användarnas säkerhet. Avlägsna plastlocket säkringsdosan. Generellt är säkringshållaren placerad bredvid fordonet batteriet i motorrummet. Ditt fordons tillbehör makt tråd till säkringsboxen plats
2

Route. Använd diagrammet säkringen layouten på säkringsdosan locket för att välja en lämplig säkring att knacka. Till exempel, om du är kabeldragning en belysning tillbehör, utnyttja beståndet strålkastare säkring, eftersom detta gör att dina tillbehör ska slås på och av med fordonets strålkastare switch. Om du är ledningsdragning ett tillbehör som kräver en konstant strömkälla, utnyttja en av de 12V säkringar.
3

Byt önskad säkring med en säkring kran. Säkring kranar plugg i stället för beståndet säkringen, och inkluderar en skarv serieinstallation. Anslut ditt tillbehör makt tråden i säkringen kranen kabelanslutning. Säkra anslutningen tätt med eltejp.
4

tillbaka locket säkringsdosan. Tuck eventuellt överskott tillbehör ledningar åt sidan, och säkra med eltejp vid behov. Starta bilen och slå på din tillbehöret för att säkerställa att den har en lämplig strömanslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96435.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.