Instruktioner för Ljus Wiring en Mitsubishi Trailer

Din Mitsubishi kan släp när den är utrustad med en släpvagn belysning sele och ett skumt. Trailern sele är en fyrpolig anslutning som levererar ström från bilen till släpfordonets belysningssystem. En grundläggande Släpvagnsbelysning paket med broms, signal-och positionsljus krävs enligt lag. De säkerhetslampor varna andra förare att din storlek och rörelse, såsom svarvning och bromsa. Detta är avgörande för en säker resa eftersom en trailer kommer att försämra bromsverkan och hantering av din Mitsubishi. Saker du behöver
Fyrpolig anpassad trailer sele
Skruvmejselsats
Drill
Gängpressande skruv
12-volts testlampa
Scotchlok kontakt
Eltejp

Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan och ta bort skruvarna som håller båda baklyktor till fordonet. Avlägsna bakljusen från sina hålor och lossa de elektriska anslutningarna från baksidan av varje ljus.
2

Ta bort de två skruvarna på de nedre hörnen på den bakre luckan öppnas. Bänd tillbaka metallen med en skruvmejsel och fisk släpets kablage kablar underifrån bilen och in i ljuset uttaget.
3

Fäst ringen kontakten på den vita ledningen av kabelnätet till en liten, plåtskruv. Fäst själv tejpning skruv i botten av den vänstra lampsockeln med en borr.
4

Slå på positionsljus med förarens kontroll. Anslut krokodilklämman på 12-volts testet ljus till jordskruv i vänster baklykta. Sondera nakna anslutningar på den elektriska kontakten med sonden på testet ljuset. När testet lyser, har du identifierat strömkabeln för positionsljus. Upprepa denna process för att hitta strömkablarna för blinkers och bromsljus.
5

Anslut den gula ledningen på släpet sele till makten tråd för vänster-blinkers med en Scotchlok kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga spärren. Anslut den bruna tråden till strömkabeln för positionsljus, den gröna kabeln till makten tråd för rätt signal och den röda kabeln till broms-ljus strömkabeln. Wrap alla dessa anslutningar i eltejp.
6

Kör fyrpoliga sele längs botten av fordonet och säkra för skumt och kroppen med buntband.
7 < p> Installera om bilens bakljus genom att upprepa demontering i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87112.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.