En guide för ledningsdragning lysdioder Into Halos

En bils strålkastare är förarens första försvarslinje mot olyckor. De båda belysa vägen framför och ge andra förare med en visuell indikator på din riktning. De flesta moderna strålkastarna är halogen, eller glorior, och producerar ljus som liknar en glödlampa. Mer moderna LED-lampor producerar ljus med hjälp av en halvledare som ljuskälla. Lysdioder är betydligt mer energieffektiv än sina HALO motsvarigheter och tillåta konstruktörerna större flexibilitet i lätta former och mönster. Saker du behöver
Skruvmejsel
eltejp
Trådskalare
Wire crimper
Kvinna skarvhylsor
Isolerad metalltråd (svart och röd) katalog Man skarvhylsor
Quick kontaktdon
testlampan
Visa fler instruktioner
1

Öppna den främre huven på din bil och ta bort skruvarna som håller strålkastarna på fordonet. Koppla strålkastarna från fordonets elektriska anslutningar genom att dra ut kontakterna. Vissa kontakter kräver att du pressa en låsmekanism innan du drar kopplingen isär.
2

Group trådarna på baksidan av LED Halo strålkastare genom färg och tejpa ihop dem med eltejp för att hindra dem från trassel . Addera 3

Strip en halv centimeter av isoleringen från änden av varje av trådarna på baksidan av strålkastaren. Twist slutet av varje tråd en till två hela varv för att hålla flera tvinnade trådar tillsammans.
4

Twist ihop de vita trådarna och infoga dem i slutet av den kvinnliga crimpkontakt. Komprimera kontakten med tråden VECKARE att fästa ledarna. Slå in anslutningen mellan kabeln och kontakten med eltejp för att förhindra vatteninträngning.
5

Twist ihop de svarta trådarna och infoga dem i slutet av de kvinnliga krympanslutningar. Komprimera kontakten med tråden VECKARE och linda anslutningen mellan kabeln och kontakten med eltejp.
6

Skär en 8-tums avsnitt av svart och röd tråd med avbitare. Strip en halv tum av isoleringen av ena änden på varje tråd och installera en manlig krimpkontaktdon på de skalade ändarna.
7

Säkra svarta krokodilklämman från testet ljus till en jordande punkt nära fordonets strålkastare . Varje ren metall fungerar som en grund. Slå strålkastarna på hjälp förarens kontroll.
8

Probe strålkastaren elektriska kontakten med den röda proben på testet ljuset tills den tänds. Detta indikerar ström-ledningar för strålkastare.
9

Anslut 8-tums röda kabeln till strömkabeln för strålkastare med en snabbkoppling. Dessa verkar genom att placera varje tråd i kontaktens lundar och stänga grinden. Slå in anslutningen i eltejp.
10

Anslut 8-tums svarta kabeln till den svarta jordledningen för strålkastare med en snabbkoppling. Slå in anslutningen i eltejp.
11

Tryck på den röda kontakten kabeln hane i vit tråd honkontakt på baksidan av strålkastaren. Skjut den svarta kontakten kabeln hane i den svarta kabeln honkontakt. Skjut bilens strålkastare kontakt i strömkontakten på baksidan av strålkastaren.
12

Installera det nya ljuset på bilens kropp genom att vända den process som du använde för att ta bort lager strålkastarna.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87614.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.