Hur Smoke de baklyktor på en 2004 Pontiac Grand Prix

I 2004 års Pontiac Grand Prix producerades i tre modeller: GT1, GT2 och GTP. GT1 och GT2 motorer var kapabel att producera 200 hästkrafter, medan GTP motorn lagt ut 260 hästkrafter vid 5.200 rpm. Processen att röka bakljusen på 2004 Pontiac Grand Prix är identiskt, oavsett om du har GT1, GT2 eller GTP-modeller. Alla de verktyg och material för detta projekt kan hittas på en Biltema och några butiker. Saker du behöver
Bakljus nyans dekalsats
Sprayflaska
Fönsterputs
3 rakblad eller box blad saxen
rulle hushållspapper
Plastkort eller gamla kreditkort
Liten gummiskrapa
Värmepistol eller hårtork
Flytande diskmedel
Vatten källa
Visa fler instruktioner
2004 Grand Prix: Förbereda baklysen för Nyans Application

1

Spray bakljuset noga med fönsterputs och torka av den med hushållspapper. Rengöring av ytan är en viktig process för att säkerställa att nyansen säkrar att bakljuset ordentligt.
2

Spray svansen lätt montering igen med fönsterputs. Skrapa ansiktet av svansen lätt montering med ett rakblad eller mattkniv blad. Vrid bladet nästan parallellt med ytan av svansen ljus för att säkerställa att du inte trycka ut eller klippa objektivet bakljus. Addera 3

Spray bakljuset igen med fönsterputs och torka av den helt torr med hushållspapper. Använd nageln för att avlägsna överflödig gunk från svansen ljus yta.
4

Upprepa steg 1 till 3 för att rengöra den andra sidan av Grand Prix baklyktor. Kontrollera att du använder ett nytt rakblad eller mattkniv blad på den andra sidan för att skrapa på ytan. En begagnad klinga kan överföra grime eller gunk från första ljus linsen till den andra och minskar skrapning förmåga
2004 Pontiac Grand Prix:. Bakljus Tint Film Application
5

Fyll tom sprayflaska med en 70 procent vatten och 30 procent flytande diskmedel blandningen. Skaka flaskan väl och spraya bakljuset linser på ena sidan av fordonet.
6

Placera en remsa av baklykta film ungefär över svansen lätt montering. Skär den allmänna storleken på bakljuset ur filmremsa, lämnar dig minst 1/2-tums till 3/4-tums av överskottsmaterial hängande utanför alla sidor av bakljuset. Använd en ny rakblad eller låda skärblad att skära av filmmaterial.
7

försiktigt squeegee fönstret filmen på svansen lätt montering, tills huvuddelen av de stora luftfickor avlägsnas från mellan filmen och bakljuset. Tryck inte hårt på skrapan, eller du kommer att riva filmen.
8

Använd en bit platt kanter plast, eller ett gammalt kreditkort att försiktigt trycka alla de små luftbubblor ut från mellan filmen och bakljuset. Skär den faktiska formen av svansen ljus ur filmen, med ett rakblad eller låda klippbladet. Gör små slitsar i hörnen, där nyansen viker runt rundade kanter. Fönstret färgton är platt och kommer inte vill naturligtvis överensstämma med runda kanter. Små slitsar hjälper nyansen böj av överensstämmelse.
9

bort hela stycke film från bakljuset med en hand. Spraya montering bakljus med en fräsch tvål-och-vatten-blandning från din sprayflaska. Du kan inte använda för mycket tvål-och-vatten-blandning under tillämpningen av nyansen på bakljusen. Ju mer tvål och vatten du använder, desto mer justerande du kan göra med nyans innan den slutliga monteringen.
10

Fastställa stycke film tillbaka ner på nyligen besprutas lätt montering. Justera kanterna, så att de följer upp med utskärningar du har gjort hittills.
11

Applicera en gummiskrapa till filmen med ena handen, medan du håller filmen på plats med den andra handen. Du försöker bara att få en första kontakt mellan filmen och bakljuset. Skjut alla stora luftfickor ut mellan filmen och bakljus församling, med din gummiskrapa.
12

hetta upp filmen, med hjälp av en värmepistol eller hårtork. Flytta pistolen eller torktumlaren fram och tillbaka över hela församlingen, så att inte bränna ett hål i filmen. Använd en platt plast applikator eller gamla kreditkort att försiktigt trycka eventuella kvarvarande luftfickor ur i mellan filmen och bakljuset. När du är klar med detta steg, din film, med skårorna i hörnen, ska omsluta bakljuset och överensstämmer med rundade kanter.
13

Skjut filmen runt varje hörn i en vertikal och horisontell mönster . Använd en värmepistol eller hårtork på filmen när du utför detta steg. Detta kommer att ge din film sin slutliga form och ta bort eventuella överskott luftfickor från hörnen av din film.
14

Upprepa steg 1 till 9 för att slutföra den andra sidan av Grand Prix. Se till att du fylla på din sprayflaska med en fräsch tvål-och-vatten-blandning. Rengör ditt material bort från allt skräp kvar genom att fylla i första sidan av bilen. Vid installation nyans på någon del av bilen, den renare de verktyg och material, desto lättare att installationen kommer att vara att slutföra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85009.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.