Konvertera S13 till S13.4

S13 hänvisar till den första generationen av Nissan 240SX två dörrar sport Coupe tillverkades mellan 1989 och 1994. Denna modell av 240SX har en fyrkantig stötfångare med strålkastare dyka upp, en distinkt egenskap jämfört med andra generationens fordon, S14. Andra generationens stötfångare visade fasta strålkastare och en främre profil som är mindre sluttande, en estetik som många entusiaster finner mer tilltalande. Detta har lett till en gemensam stötfångare konvertering mellan S13 ägare som vill få en något uppgraderad utseende, kallas S13.4. Saker du behöver
S13.4 konverteringssats
S14 strålkastare
S14 hörnet ljus
S14 stötfångare
Hylsnyckelsats
Philips (cross-head) skruvmejsel

Visa fler instruktioner
S13 Demontering
en

Leta reda på de fyra bultarna mellan HOD och vindrutan, två på vardera sidan av huven. Matcha uttaget till de fyra skruvarna och ta bort dessa fästen och ta huven av.
2

låsa upp fender täcker hakar på toppen, botten och sidan av panelerna. Detta är den del av den främre änden på motsatta sidor av motorutrymmet. . Dra panelen ut som en bit till vänster och en bit till höger om bilen
3

Leta fender bultar: två nära gångjärnen, två på sidoväggar motorrummet, två under fender och tre nära framsidan av fendern. Använd hylsnyckel för att ta bort alla fender bultarna att avinstallera.
4

Ta bort bultarna som håller strålkastarna. Dessa är synliga på toppen och sidan av strålkastaren bas. Nästa bort bultarna som håller strålkastaren parentes.
5

bort ljuset höljet på stötfångaren med en Philips skruvmejsel. Gå stötfångare klipp från undersidan av fordonet, ta sedan bort skruvarna som håller fast stötfångaren. Dra stötfångaren och dess lock utan bilen.
S13.4 Montering
6

Fäst fendrar i S13.4 konverteringssats. Återanvända skruvarna som säkrade S13 fendrar. Placera "L" formade fästen mellan bilens chassi och fender, tråd bulten genom hålen och dra åt med spärrfunktion.
7

Montera strålkastaren parentes från konverteringssatsen i utrymmet precis under kanten av motorrummet. Detta är samma plats den ursprungliga strålkastare parentes sat. Nästa, sitta S14 strålkastare i krokarna och dra med lämpliga skruvar.
8

Skruva i blinkerslampor i tråden hål på fendrar. Anslut strålkastare och sidoljus till bilens elektriska sele.
9

Bolt stötfångaren parentes från konverteringssatsen till chassit på bilen, sedan installera S14 stötfångaren. Bultar är fäst i chassit, där de höll den ursprungliga S13 stötfångaren på plats och att den av tråden hålen i beslagen.
10

Byt 240SX huven genom att ansluta bultarna mellan gångjärnen och vindrutan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87607.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.