Växla Horn & Starter knappar på en motorcykel

Som vissa motorcyklar kräver att dra på gasen samtidigt som du trycker på startmotorn samtidigt att starta cykeln, kan växla horn och starter knappar på en motorcykel vara mycket användbar för vänsterhänta personer, som inte kan verkar kunna starta motorcykeln med endast sin högra hand. Det kan dock orsaka trafikolyckor under vissa omständigheter, om det görs på fel. Att göra detta på rätt sätt är enkel, i själva verket är det bara en fråga om ledningsdragning de två knapparna. Det finns inga avancerade färdigheter som krävs för att slutföra denna process, och det bör ta ca 10 minuter om den görs rätt. Se till att ditt material är av god kvalitet innan du börjar. Saker du behöver
Instruktionsboken för din motorcykel
Skruvmejsel (om det behövs) katalog Avbitartång
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Läs instruktionsboken för att lokalisera kablarna för hornet och startmotorn knapparna. De bör färgas på olika sätt. Dubbelkolla, om det behövs. Om färgerna på ledningarna är desamma, använd en skruvmejsel för att ta isär höljet för horn - placerad på vänster handtag - följa anvisningarna i handboken. Höljet för startknappen bör ha endast en tråd som leder till den. Men om så inte är fallet, demontera startknappen hölje enligt instruktionerna i bruksanvisningen.
2

Vänd den elektriska brytaren till höger hantera upp för att stänga av el. Vrid sedan nyckeln vänster för att se till att motorcykeln är avstängd.
3

Skiva tråd för startknappen omkring 1 fot under handtaget med avbitartång. Kläm skäraren försiktigt med bladen omkring en tum ovanför snittet på tråden sträcker sig från handtaget. Dra tråden täcker av tråden av. Gör samma sak på den andra sidan av kabeln.
4

Skiva tråd för hornet omkring 1 fot under handtaget med avbitartång. Kläm skäraren försiktigt med bladen omkring en tum ovanför snittet på tråden sträcker sig från handtaget. Dra tråden täcker av tråden av. Gör samma sak på den andra sidan av kabeln.
5

Ta nedersta tråden från hornet och dra den över till den översta tråden på startknappen. Placera trådarna parallellt med varandra och vrid koppar tillsammans. Spola eltejp runt koppar upprepade gånger för att täcka upp det.
6

Ta den nedre kabeln från startmotorn och dra den över till den översta tråden i hornet. Placera trådarna parallellt med varandra och vrid koppar tillsammans. Spola eltejp runt koppar upprepade gånger för att täcka upp det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96696.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.