Hur man gör Stick Tint Lösning till Strålkastare

Translucent svart sprayfärg används ofta för att något färgton och mörkare bakljus, men den kan även användas för strålkastare. Denna nyans sprayburk något mörkare strålkastarna att ge din bil ett mer-anpassat utseende. När strålkastarna är påslagna, kommer de att lysa ändå vägen, eftersom de är mycket ljusare än nyansen nyanser dem. Kontrollera med de lokala myndigheterna om lagligheten av mörknande strålkastare innan du fortsätter. Saker du behöver
Maskeringstejp
2000 grit våt /torr sand papper
Diskmedel
Tvättsprit
mjuk trasa
Nite Shade nyans spraya
Klarlack spraya

Visa fler instruktioner
1

bort strålkastarna från bilen. Tejpen några ytor på linsen eller baksidan av ljus du inte vill nyans.
2

Sand alla ytor du planerar att spraya med nyans med några 2000 grit sandpapper. Blöt lamporna med lite vatten och applicera ett par droppar diskmedel till 2000 grit sandpapper. Instegsskydd linserna där du avsikt att spraya nyans för att ge en ruggad yta för att färgen ska fästa.
3

Fukta en mjuk trasa med en liten mängd tvättsprit och polera ruggade objektiv med det att ta bort och olja, fett, smuts eller plastrester, sedan gå över lamporna igen med en torr trasa.
4

Spray ett enda lager av nyans spraya över belysningen. Börja spraya precis bredvid ytan av lamporna, sedan passera spraymunstycke över belysningen, vinkelrätt mot deras yta, 10 inches till 14 inches bort från dem. Låt 10 till 15 minuter för nyans sprayen torka. Sprayen tenderar att mörkna under loppet av torkning, så ha tålamod innan du lägger efterföljande skikt. Lägg till en andra eller tredje skiktet mörkare lamporna mer om du vill, var noga med att vänta 10 till 15 minuter mellan sprayer.
5

Spraya på ett lager klarlack för att skydda nyans från flisning. Med användning av samma teknik i föregående steg, applicera ett jämnt lager av klarlack över hela tonade ytorna av lamporna. Låt torka i fem till sex timmar sedan bort maskeringstejpen och installera lamporna i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87458.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.