Hur man installerar en B & M Fasjustering Kit

Fasjustering kit tillåter de främre och bakre bromsarna att fungera oberoende av varandra. Till exempel kan en linje lås kit kan användas för att hjälpa en sportbil få en bättre start genom att låta bakhjulen att snurra medan de främre bromsarna. Fasjustering kit är vanligtvis kallas Launch Control eller broms kit kontroll och består av en enda solenoid, som är installerad i bromssystemet. Lyckligtvis har B & M installation dokumentation med detaljer om hur man korrekt installera linjen låset. Saker du behöver
Line lock kit
Steel bromsledningen slang
Linje tube bender
18-gauge wire
Lödkolv
Crimp-kontaktdon
Eltejp

Visa fler instruktioner
1

Leta bromssystemets mutter stock röret och mäta dess storlek med röret mutter mätare medföljer linje lås kit. Röret muttern ligger mellan huvudbromscylinder och bromsledningarna som går till de främre och bakre bromsarna. Läs dokumentationen som följde med fordonet för att bestämma vilken typ av bromssystem är det
2

utrustad med. Se diagrammet som med raden Låssats att avgöra var gränsen lås solenoiden ska placeras i särskilda bromssystemet. Oavsett dess exakta position i systemet, förbinder ledningen från huvudbromscylinder till porten "I" på solenoiden medan ledningarna till de främre och bakre bromsarna ansluta till solenoiden s "Out" port.

Billiga 3

Använd stål bromsledningen slang för att omdirigera de befintliga bromsledningar att rymma solenoiden. Se till att de befintliga bromsledningar inte krossas medan du böjer dem för installation med hjälp av en bromsslang Bender.
4

Välj en plats i bilens passagerarutrymme för den medföljande tryckknapp. Välj en plats som är tillgänglig för föraren.
5

Koppla bort bilens negativa batteripolen och anslut 18-gauge wire till en av de kablar som är anslutna till solenoiden. Anslut den andra änden av kabeln till den tryckknapp medföljer satsen. Därefter mals den återstående kabeln är ansluten till solenoiden. Löd alla anslutningar eller använd Crimp-kontaktdon. Skydda alla anslutningar genom att svepa in dem i eltejp.
6

Anslut den medföljande tändrör innehavaren en växlad 12-volts strömkälla med 18-gauge wire. Därefter ansluter den kvarvarande ledningen från tryckknapp till fuzed tändningsledning. Se till att alla anslutningar är säkra och täckt med eltejp.
7

Anslut bilens batteri och tryck installerade tryckknappsbrytare för att bekräfta att linjen låssystem har installerats korrekt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87454.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.