Hur JET Chips Arbete?

En JET chip är en eftermarknad datachip tänkt att öka prestandan på din bil. Den ersätter antingen marker stock dator eller lägger till vad som ursprungligen installerades. Produkten är avsedd att öka motoreffekten genom att göra det möjligt för datorn att göra justeringar till olika motorns inställningar. Optimera prestanda

Prestanda marker som JET chip kalibrera beståndet information om motorn lagras på den ursprungliga datachip. Datorn mottar denna information --- samt information från sensorer om motorns egenskaper vid varje given tidpunkt --- och gör justeringar i realtid för att optimera prestanda. Den typ av dator i bilen dikterar vilken typ av enhet som du behöver.
Lagrad information

Information lagrad på JET chip innehåller specifikationer såsom luft-till- bränsleblandning, tändningsinställning och förskott, skift fasthet, pekar skift och toppfart. Sensorer övervakar parametrar såsom grenrör lufttryck, inloppsluftens temperatur och luftflöde, kylvätsketemperatur och varv per minut (rpm).
Ytterligare information

Enligt till tillverkaren, överensstämmer JET chip till smog regler i alla stater. Dessutom bör det inte minska gas körsträcka. Dessutom är bränsleförbrukningen antingen opåverkad eller kan faktiskt förbättra beroende på hur bilen körs. JET chips finns i Steg 1 modeller avsedda för omodifierade stock motorer, eller steg 2 modeller för motorer som har justerats för att köra svalare och ha avgassystem som är mindre restriktiva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96394.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.