Hur man modifierar Hästkrafter av en Mustang

Mustang är en muskel bil som redan har en hel del hästkrafter och vridmoment att göra för otroliga topphastigheter. Genom att modifiera lagerförda delar, men du kan få en ännu större motorstyrka, vilket gör bilen ännu snabbare. Det finns en hel del delar som kommer att hävda att göra dina Mustang snabbare, men det finns bara ett fåtal beprövade metoder för att se aktuell hästkrafter ökar. Instruktioner
1

Installera ett kallt system luftintag. Ett luftintag systemet tillåter bilen att ta in luft från 360 grader istället för 180 grader som det beståndet filtret tillåter. Ju mer luft som du bil tar i, desto högre prestanda det kommer att uppnå. En kall luftintaget systemet kommer också märkbart att öka ljudet av din motor.
2

Slå ut systemet lager avgaserna för en eftermarknad en. Ett bra avgassystem hjälper sänka din motortemperatur, öka hästkrafter och även ge din motor en mer aggressiv ljud.
3

Installera en eftermarknad datachip i din Mustang. Datorn styr hur motorn fungerar, och byta ut det kan öka prestandan på din Mustang. Varnas att vissa datachips är bara jippon, så se till att du väljer en som är seriösa.
4

Minska vikten på din bil. Ett lättare fordon kommer att kunna röra sig mycket lättare än en som är nedtyngd. Minska vikten kan uppnås genom att byta ut lagerförda delar för lättare varianter.
5

Installera en turbo eller kompressor. Om du verkligen vill se topprestanda, en turbo eller kompressor är nästan obligatoriskt. Denna ändring kommer att lägga mest hästkrafter och prestanda till din bil, men det händer också att vara den dyraste. Dessutom kan du ha en professionell installera ett av dessa system för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85317.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.