Neuspeed P-Chip Installation

Den Neuspeed P-Chip är en eftermarknad chip set för Volkswagen VR6 motor. Chipet är utformad för att öka vridmomentet och hästkrafter produktion av fordonet och samtidigt bibehålla utsläppsnormer. Installera chip kräver någon tidigare erfarenhet av reparation, som några av de nödvändiga stegen görs enklare med relevant kunskap. Genom att ta bort fordonets ECU, kan ECU: sändas till Neuspeed, där chipet kommer att installeras för kunden. Som installera dessa marker felaktigt kan orsaka skador på ECU, och slutligen motorn, är det inte rekommenderat att göra det hemma. Saker du behöver
10 mm nyckel
13 mm skiftnyckel
Dremel
liten skruvmejsel
Spetstång
Medium skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven genom att dra spärren ligger i förarutrymmet under instrumentpanelen. Leta reda på ECU under ett plasthölje nära vindrutan. Använd liten skruvmejsel för att ta bort plastlock täcker muttrarna på armarna Vindrutetorkare, använd sedan en 13 mm nyckel för att ta bort muttrarna.
2

Dra torkararmarna bort genom att lyfta armarna upp och ner. Med torkarblad off, dra remsan gummitätning bort av brandväggens kanten. Avlägsna plastskyddet över ECU genom att lyfta locket vinkelrätt mot vindrutan.
3

Lokalisera kablaget för ECU på passagerarsidan av bilen bredvid vindrutan och lossa den. Det finns en annan kabelstam fäst till brandväggen intill vindrutan, lossa att en samt. Ta den övre brandväggen med hjälp av 10 mm nyckel för att skruva de två skruvarna som håller ner det, en på förarsidan, en på passagerarsidan.
4

Lokalisera ECU nu att brandväggen har bort, och lokalisera låskonsoldel under ECU. Använd nål-tång för att ta bort plasten stiftet under låsbygeln. Dra ut hållaren och ta bort ECU. Leta säkerhetsskruvarna skruvarna på ECU, och använd dremel för att skära slitsar för skruvmejsel.
5

Ta det skyddade konsolen från ECU. Dra låsning kranen i sidled för att ta bort kablaget från ECU. Med ECU helt bort, skicka ECU till Neuspeed i säker förpackning, och markera rutan "ATTN:. Chip" Efter att ha mottagit ECU med den installerade chip, installera om ECU genom att vända borttagning instruktioner. Efter installerat, slå på bilens ström till "On", utan att starta motorn. Låt det sitta i denna position i minst 30 sekunder innan du startar bilen för första gången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87423.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.