Hur man tar bort den rev limiter på en Civic

Det finns en dator i din Honda Civic som styr hur höga varv per minut (RPM) kan gå under körning. Den elektroniska styrmodulen begränsar mängden RPM för att undvika skador på motorn och som en on-road säkerhetsåtgärd. Det finns inget sätt att fysiskt ta bort RPM limiter i en Honda Civic men ersätta beståndet ECU med en högpresterande styrenhet gör att du kan överträffa tidigare bestämda RPM gränser. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skiftnyckel
New ECU
Visa fler instruktioner
1

prop öppna huven och användning och skiftnyckel till ta bort den negativa batterikabeln. Använd samma nyckel inställningen för att ta bort den positiva batterikabeln.
2

Avlägsna metall stag som håller batteriet i. Använd en 10-millimeters hylsnyckel för att ta bort de två fästbultarna vid vardera änden av remmen . Använd båda händerna för att lyfta ut batteriet ur motorrummet.
3

Lokalisera ECU. Det är ett stort, platt och svart plast panel framför batteriet hålighet. Det finns tre kablagen fast i botten-baksidan av panelen och tre 10 millimeter bultar som håller den på plats.
4

Ta bort de tre bultarna med en 10-millimeters hylsnyckel. Lossa de tre kabelhärvor på botten-baksidan av panelen och ta bort den svarta plasten täcker med fingrarna. Dra metall ECU från sitt plasthölje.
5

Sätt i den nya metallen ECU och placera det svarta plastskyddet över framsidan av det. Använd dina händer för att koppla in kablaget på baksidan av ECU. Använd en 10-millimeters uttag för att ersätta de tre ecu bultar.
6

Använd två händer för att sätta tillbaka batteriet i motorrummet. Placera metallband över batteriet och montera de två fästbultarna med en 10-millimeters uttag. Sätt tillbaka batteripolerna med skiftnyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86693.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.