Hur du justerar Rising Regulator Betygsätt Fuel

En typisk bil har många olika ventiler och regulatorer för styrning av gas och flyter olja. Ett lager bränsle regulator tillåter en viss mängd gas för att ange fordonets förbränningsrum och effektivt att ge bilen mer kraft ner den öppna vägen. Däremot kan bilentusiaster styra bränsleflödet ytterligare genom att lägga en andra regulator, en så kallad stigande bränsleregulator. Denna regulator ger mer bränsle till motorn när den upptäcker bilens boost behov. Den stigande bränsle regulator måste justeras korrekt för bästa fordonets prestanda. Saker du behöver
bränsletryck mätare
Kilar Wrench
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den stigande regulatorn takt bränsle. Denna regulator är vanligtvis installerad på bränsleledningen avkastning sida i bränsletanken.
2

Bifoga en bränsletrycksmätaren till bränsleledningen. Addera 3

loss den skyddande muttern täcker justerskruven med en skiftnyckel.
4

Vänd fordonet på. Låt bilen på tomgång. Lägg kilar runt bilens hjul för att säkra fordonet på plats vid service regulatorn.
5

Beakta den tomgång bränsletrycket visas på mätaren. Rotera 1/8th justerskruv av ett varv i medurs riktning med en skruvmejsel.
6

Ta bränsletrycksmätaren från bränsleledningen. Provköra fordonet. Accelerera fordonet till uppleva den stigande bränsle-regulatorns funktioner.
7

Upprepa steg 2 till 5 om regulatorn inte fungerar som önskat. Varje förare kommer att ha en annan uppfattning om den bästa stigande regulator prestanda. Justera och provköra bilen tills resultatet är tillfredsställande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87594.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.