Hur öka hästkrafter på en 2006 Ford 5.6l Expedition

Ford Expedition faller i full storlek SUV kategorin . Det har en 24 - ventil , V - 8 motor som kan producera 300 hästkrafter . Den 2 - hjulsdrivna version kan dra upp till 8,900 pounds . Godkänt inom industrin som ett kraftfullt verktyg , är det möjligt att öka denna makt med några modifikationer . Lägga eftermarknad prestanda delar till motorn kommer att producera ökningar av effekt och vridmoment . Saker du behöver
Performance Parts
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera till en prestanda chip . En standard chip sköter motorns prestanda adekvat men en prestanda chip kommer att ta det till en annan nivå , maximera effektiviteten hos motorn genom att automatiskt justera funktioner som luftflödet och bränsleförbrukningen .
2

Byt luftfiltret med en prestanda enhet . Dessa filter är utformade för att optimera systemet luftfilter , vilket gör det möjligt för motorn att vara cool och så därför ger en ökning av hästkrafter .
3

Byt fabriken oljefilter till en premium version som är speciellt utformad för att öka flödet av olja runt motorn. Det finns också resultat oljor på marknaden som har utvecklats för att öka effektiviteten i din motor , vilket i sin tur ger mer makt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96093.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.