Hur installerar Vance Hines Dyna Double Barrel

Harley-Davidson motorcyklar och Vance & Hines avgassystem är ett perfekt äktenskap av teknik. Medan Dyna motorcykeln är nästan perfekt för många ryttare - direkt ur fabriken box - installera ett Vance & Hines Dubbel systemet Barrel avgaser ökar prestanda och hästkrafter, genomsyrar avgassystemet med den berömda Vance & Hines throaty, signatur tonen. Följ noggrant instruktionerna som medföljer din nya Vance & Hines avgassystem. Om du är osäker om någon av gör-det-själv-steg, kontakta en Harley-Davidson tekniker, innan du fortsätter. Saker du behöver
Vance & Hines Double Barrel avgassystem instruktionsblad
År lämplig Dyna Service Manual (begäran om att ta bort systemet lager avgaserna) katalog låsringen tång
5/16-tums Hex bult
1-1/2-inch Sexkantbult
antikärvningsmedel
felt tip Carpet penna
eller filt (icke-slipande yta för nya rör att vila på innan installation) katalog New buntband
Visa fler instruktioner
Stock avgassystem Removal
1

ner motorcykeln säte och dra den bakre kontakten syresensor. Ta bort de två skruvarna som håller likriktaren på framsidan av ramen nära den främre däcket. Öppna plastkåpan och lossa det främre kontaktdonet lambdasonden från sin sele.
2

Ta bort buntbandet som håller vajern vid ramen och ta bort den från motorcykeln. Lossa klämmorna värmesköldens på de främre och bakre huvudet rör. Ta bort de två Cylinderavgasöppning muttrar portflänsen från huvudet rören belägna vid topplocket. Ta det kompletta avgassystemet och ställ åt sidan.
3

Ta monteringsstycket och dubbarna i transmissionskåpan, att avsätta en bult som ska återanvändas på det nya avgassystemet. Ta bort den vänstra bulten under transmissionskåpan. Placera monteringsfästet över monteringsplatsen för att avgöra vilka bultar för att ta bort. Installera denna bulten i det tomma hålet på toppen.
4

Avlägsna flänsar och låsringar från beståndet systemet med snap-ring tång. Ta bort lager syresensorerna att använda med den nya Double Barrel avgassystemet.
Installation av Dyna Double Barrel Exhaust
5

Fäst den medföljande fäste för överföring, användning beståndet bulten i det översta hålet. Montera två sexkantsbultar - 5/16-tums och 1-1/2-inch - samt den medföljande 5/16-tums planbrickan till de återstående hålen, efter diagrammen i Vance & Hines instruktioner. Montera låsringarna och flänsar - som du har avsatt från beståndet avgassystemet - på både nya huvud rör. Applicera en klick antikärvningsmedel på gängorna på Lambdasonderna och installera dem i den nya chefen rören.
6

ta bort huvudet rör och värmesköldar från förpackningen och placera varje heat sköld på en icke-slipande yta såsom en filt eller mjuk matta. Markera den yttre kanten av varje värmeskölden med en tuschpenna för att ange läget för montering slangklämma clips, enligt diagrammet i Vance & Hines instruktioner. Montera värmesköldar på huvudet församling. Montera slangklämmorna, tagit del av klämman skruvhuvudet riktning för senare justering, om så krävs. Installera huvudet rör - börjar med den bakre cylindern - in i avgasportar, med hjälp av muttrarna lager fläns du har avsatt från beståndet avgassystemet. Dra inte åt.
7

Skjut de medföljande mutterplattorna inuti fästet som är svetsat till baksidan av ljuddämparen kroppen. Fäst huvudet röret på fästet samtidigt som du håller mutterplattorna på plats, med hjälp av de medföljande skruvarna fläns huvudet, dra inte åt
8

Dra avgas muttrarna hamn fläns och bultar fläns för att fästa ljuddämparen. organ till fästet. Ändarna av sköldar ljuddämpare värme måste matcha upp när de ses ovanifrån och den högra sidan av motorcykeln, enligt diagrammet i Vance & Hines instruktioner, ljuddämparen värmesköldar måste sträcka sig bortom ljuddämparen kroppen med 1/2 tum, mätt vid nederkanten.
9

Mata främre tråd syresensorn genom ramen och in i plast hållaren på ramen, och anslut sensorn i lager ledningar kontakten. Snäpp plasthållare stängd, för att säkra kontakten. Sätt den tandade kanten av ledningar hållaren i spåret i ramen och ominstallera likriktare. Dra åt båda bultarna. Installera ett nytt buntband för att hålla trådarna på ramen på samma plats som det ursprungliga avgassystemet. Mata den bakre syresensorn genom ramen och in i utrymmet under motorcykeln sätet. Anslut sensorn till beståndet ledningar kontakten, och slutligen installera sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85124.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.