Mata ut en cd i en Ford Expedition När Stuck

Ford Expedition har en vanlig CD-spelare som är populär för sin radio och skiva spelas kapacitet . Medan systemet erbjuder ett antal specialiserade funktioner , är det inte utan sina brister och är benägen att förlora skivor om de fastnar i spelaren . Du kan ta bort dina CD-skivor när de fastnar på bara några sekunder med ett antal enkla tweaks . Dessa kan göras utan att skada skivan eller spelaren . Instruktioner
1

Vrid nyckeln i Expedition tändning till " Acc " läge och tryck och håll " Eject " -knappen på CD-spelare för upp till tre minuter för att försöka tvinga ut skivan .
2

Tryck på "Power " -knappen samtidigt som du trycker på " Eject " -knappen i ett par minuter för att försöka tvinga ut skivan när systemet stängs av och på .
Sida 3

Tryck på " reset " -knappen på framsidan av spelaren för att försöka återställa systemet och få ut skivan när systemet konfigurerar sig själv . Denna knapp är en liten svart inbuktning i ansiktet av den spelare som måste tryckas med en penna eller ett gem .
4

in spetsen på en tom skiva i spelaren och försök att ställa den i spelaren under fastnat skivan. Försök att trycka fast CD upp i mata spåret för att ta bort den från spelaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84854.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.