Hur man lägger in en Fender Flare på en Dodge Nitro

Dodge Nitro är en medelstor SUV som kommer med facklor fabriken fender som kan ersättas med egna facklor, eller täckt med bubbla nödraketer. Installera nya facklor kräver ingen borrning in i sidan av fordonet. För en perfekt passform, är det absolut nödvändigt att de nya facklor är förenliga med Dodge Nitro. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Tejp
Gummipackning
Factory skruvar
Nya nödraketer
Visa mer Instruktioner
1

Använd en hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller facklor fabriken fender på plats. Bultarna sitter under facklor och vinklade uppåt i fender. När alla skruvar tas bort, ger en fast dra ut den nödraketer. Gör detta på alla fyra hjulen.
2

Placera de dekorativa skruvar i den nya fender flare och fäst skruvarna på baksidan. Använd en skruvmejsel för att dra åt skruvarna. Inte alla facklor använda denna design, men många har dekorativa skruvar runt kanterna. Upprepa processen för alla fyra nödraketer.
3

Ta bort tejpen från gummipackning. Placera packningen på kanten av flare som kommer i kontakt med fordonet. Applicera tryck med händerna för att hjälpa gummit kontakt med stänkskärm flare. Detta kommer att skydda bilen från färg och kroppen skada.
4

Rada upp fender flare med hjulhuset. De främre och bakre nödraketer kommer att vara något annorlunda. Sätt press på flare i en uppåtgående rörelse för att ställa in den ordentligt i hjulhuset. Hålen i den nya flare ska passa de ursprungliga hålen, om flare är förenligt med Nitro.
5

Använd en hylsnyckel för att ersätta de ursprungliga skruvarna med nya stänkskärm nödraketer. Dra åt alla fabriksinställningar skruvarna på alla fyra av de nya stänkskärm nödraketer. Lätt push and pull på facklor för att säkerställa att de är säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86385.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.