Instruktioner för att bygga ett takräcke

Vid en eller annan gång, husägare inför utsikten av dragande något större än deras fordon tillåter. Ett takräcke är ett sätt att lösa problemet. Medan vissa fordon kommer med takräcken redan installerade, andra inte. Ett takräcke består av två skenor som löper parallellt med sidorna på fordonet och tvärbalkar som ansluter till rälsen. De tvärbalkarna hålla last av taket av fordonet. Innan du bygger din egen takräcke, vara säker på att det är ett sätt att säkra den till ditt fordon. Saker du behöver
2-by-4-av-96-tums timmer, såg fem stycken
Electric mitra
trälim
Variabel hastighet drill
Philips huvud skruvspets
liten låda med tre-tums däck skruvar
1-av-6-av-72-tums timmer, 1 bit
en 3/4-tums däck skruvar, 8 bitar
1 1/2-by- 96-by-1/2-inch gummilister, 4 stycken
Kontakt cement
Liten pensel
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på toppen av fordonet och subtrahera tre inches. Klipp sex stycken från två-för-fyra-by-96-tums virkesstycke enlighet med den elektriska geringssåg. Dessa bitar bildar tvärbalkarna för takräcket.
2

Placera två bitar av two-by-four-by-96-tums timmer på ett arbetsbord. Dessa kommer att utgöra rälsen i takräcket. Etikett ena änden av skenorna som framsidan av takräcket. Mät från fronten och göra markeringar var 24 inches. Dessa varumärken representerar mitten av tvärstyckena.
3

Gör markeringar tre fjärdedelar av en tum från de märken du gjort, i båda riktningarna. Utrymmet mellan dessa märken hjälpa anpassa tvärbalken på mitten markerar gjort var 24 inches. Applicera trälim på ändarna av två av de tvärbalkar skurna i steg 1.
4

Sätt dessa två tvärbalkar mellan rälerna på vardera änden för att skapa en rektangel. Fäst skenorna till tvärdelarna med tre-tums däck skruvar. Montera tre tvärbalkar mellan de ritade linjerna på vardera sidan av varumärkena gjorde var 24 inches.
5

Lägg sista tvärbalk mellan skenorna på baksidan. Vänd det så en 3 1/2-tums är vänd uppåt. Ställ den långa kanten av den tvärgående delen mot den bakre tvärbalken. Fäst den genom den bakre tvärbalken med tre-tums däck skruvar. Detta skapar en fem-tums yta för bärarket varor som plywood.
6

Kapa ett-för-6-by-72-tums timmer till bredden av den övre delen av fordonet med den elektriska geringssåg. Säkra denna pjäs på baksidan av takräcket med en 3/4-tums däck skruvar. Denna bit sticker upp två inches ovanför takräcket och fungerar som ett stopp för att undvika att förlora last på baksidan av racket.
7

Vänd takräcket över. Sprid kontakt cement på 1 1/2-tums sidan av takräcket med en pensel. Säkra de gummiremsorna till kontakten cement. Upprepa detta på tvärbalkar. Detta är för skydd för taket av fordonet. Säkra takräcket till fordonet med spärrning slips nedgångar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84461.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.