Hur gör jag en LED-blixt ljus för en Dashboard?

En ficklampa på instrumentbrädan i din bil kan vara ett praktiskt tillägg som hjälper till att förhindra dessa frustrerande stunder när saker verkar försvinna under ett säte eller behöver du tillräckligt med ljus för att läsa en kartan. Den 12-volts nätaggregat som används med bilens cigarettändare är en praktisk strömkälla för LED med låg ström ficklampa som du kan göra själv. Förvara den i bilen för nästa gång du behöver lite ljus. Saker du behöver
35-mm filmburk
Pushpin
4 5-mm vit 3-volts lysdioder
6 meter partvinnad (svart och röd) koppartråd
eltejp
12-volts bil adapter
Kardborre band
Visa fler instruktioner
1

Separata locket från 35-mm filmburk. Poke fyra par hål i locket med hjälp av kartnålen. Varje par hål bör vara placerade 1/4 "isär för att rymma de två benen på en LED-ljus. Tryck en vit lysdiod i varje par hål, arrangera dem så att det långa benet för varje LED är bredvid den korta delen av LED bredvid den.
2

Anslut lysdioder i serie genom att vrida paren av intilliggande ben ihop. Du bör ha en kort ben och ett långt ben oansluten.

3

Poke två hål i botten av 35-mm filmburk med kartnålen. upptvinnas tre inches av koppartråd och sedan gänga de två röda och svarta kablarna genom hålen.
4 < p> Vrid den röda tråd runt det långa benet av lysdioder och den svarta kabeln runt den korta delen av lysdioder. Använd små bitar av eltejp att isolera anslutningarna och placera locket på 35mm kapseln tillbaka till säkra alla ficklampa komponenter.
5

Separera en tum av tråd på den fria änden av koppar partvinnad tråd. Matcha färgerna på trådarna i 12-volts bil adapter och anslut dem, svart till svart och rött till rött. Anslut adaptern för att se till att LED-ficklampa lyser. Om den inte gör det, försök att vända ordningen på trådarna, så att röda ansluter till svart och vice versa.

6

Riv kardborre band isär, och ta bort non-stick skydd från den klibbiga baksidan av slingan sida innan du trycker fast den mot den plats på instrumentbrädan där du vill att ficklampan vila. Ta bort icke- stick täcker från den klibbiga baksidan av kroken sidan av tejpen och linda den runt 35imm filmen burk. När ficklampan inte används, kan du hålla det säkrade på instrumentbrädan med krok och band slinga.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86684.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.