Instruktioner för Mustang Halo Headlight Installation

När du köper en ny eller begagnad bil, får den nya ägaren vill lägga till några personliga detaljer. Förändringar som kan göras för att fordonet kan vara prestationsbaserat eller rent estetiskt. Ford Mustang är en bil som har flera anpassningsbara alternativ tillgängliga. Ett sådant alternativ är att installera Halo strålkastare. Halo strålkastare är en av de enklare och billigare anpassningsmöjligheter tillgängliga som kan installeras av dem som har liten eller ingen bilreparationer erfarenhet. Saker du behöver
Handskar
Avbitare
Eltejp
16-gauge kabelanslutningar
16-gauge wire
Mustang Halo strålkastare kit
Visa mer instruktioner
Öppna strålkastarenheten
1

Öppna huven på din Mustang genom att dra i spärren Huvlås under ratten. Ta på handskar för att förhindra skador på dig själv och att hålla strålkastare lökar ren.
2

Ta bort spärrarna som håller strålkastaren på plats genom att dra upp dem. Se till att inte tappa spärrarna.
3

Dra strålkastaren ur fordonet. Se till att lossa anslutningar genom att trycka ner på sina flikar och dra försiktigt.
Headlight Wiring
4

organisera alla de blottade trådarna så att de slutar på samma punkt. Det är bra att använda eltejp för att hålla de olika trådarna på plats. Det bör finnas en totalt sex trådar:. En positiv (oftast vit) och negativa (oftast svart) tråd för Halo ljus, lampor triplett och en liten uppsättning av lampor i hörnet av strålkastaren
5

Använd avbitare för att klippa alla de sex kablarna till ungefär samma längd. Se till att du strippa ca 1/2 tum av beläggningen för att exponera en del av själva ledningarna. Grupp tre positiva trådarna ihop sedan vrida dem att bilda en kombinerad sträng. Gör samma sak med de negativa trådarna.
6

Placera en av trådanslutningsdon över varje sträng. Dessa kontakter kan köpas i förpackningar på någon bilverkstad och används för att ansluta lösa ledningar. Använd avbitare att krympa kontakten och trådar tillsammans. Bogserbåt på kontakten så att den sitter ordentligt. Använd eltejp för att täta området där trådarna möts kontakten.
7

Klipp två bitar av 16-gauge wire. Fäst den andra delen av anslutningarna till varje tråd och ansluta dem till strålkastaren anslutningar. Tänk som är positiv och som är negativt. Ett enkelt sätt att göra detta är genom färgen. Svart är oftast negativa, och rött är oftast positiv.
Strålkastarlampa Installation
8

Ta bort gummiskyddet skyddar lampan och vik det ur vägen.

9

Lossa hållaren stiftet genom att skjuta den framåt och uppåt för att lossa den. Svinga den ur vägen.
10

Dra den gamla lampan ur kontakten med en mild bogserbåt. Skjut in den nya lampan som följde med satsen. Om du inte har handskar, undvika att röra glaset på lampan.
11

Rikta lampan kontakten med strålkastaren, med skårorna på glödlampan kontakten. Sväng hållarstift runt den nya lampan och trycka ned den i.
12

Skjut gummiskyddet på plats igen. Addera Connector Wiring
13

Ta på skyddshandskar. Dra upp kontakten nära där strålkastaren var för att få mer utrymme att arbeta med.
14

Trimma del av kontakten kabelstrumpa med avbitare. En svart tråd, en grön tråd och en brun tråd ska vara synlig. Den bruna tråden levererar ström.
15

Använd den blå linjen kranar som följde med strålkastare kit för att ansluta den bruna ledningen och båda kablar dragna till strålkastaren (de röda och svarta noterade i slutet av avsnitt 1). Placera strålkastaren tillbaka i position och sätt tillbaka spärrarna.
16

Upprepa hela processen med den andra strålkastaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84430.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.