Hur man installerar 2G Turbo Timer

The Eagle Talon 2G är den andra generationen Talon, den producerades 1995-1998. Den turboladdade varianter av modellen har stor nytta av att installera en turbo timer, vilket är en anordning som håller motorn igång under en kort period efter att tändningen har stängts av. Detta tillåter turbo kallna ordentligt genom att tillåta oljan att fortsätta att cirkulera, vilket minskar slitaget på turbon liksom möjligheten till turbo misslyckande. Denna artikel omfattar installation av ett HKS timer, men andra anläggningar kommer att vara i stort sett samma. Saker du behöver
Avbitare
Tänger
Eltejp
Skruvmejslar
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

bort de tre skruvarna som fixerar rattstången trim belägen på den nedre sidan av locken. Ta bort locket.
2

Koppla den blå tändstiftet. Anslut ledningsnätet som kom med timern på pluggen slutar som lossades.
3

Montera turbo timer på en plats som du väljer att använda den medföljande kardborrband eller dubbelhäftande tejp. Den övre delen av rattstången är ett bra läge, ovanpå instrumentbrädan eller ens under instrumentbrädan ovanför kopplingspedalen.
4

Ground den svarta kabeln som kommer ut av det turbo timer-enheten till en lämplig metall marken i instrumentpanelen eller i närheten del av bilens ram. Marken ska vara fria från färg. Använd den medföljande metallskruv att fästa jordkabeln ordentligt.
5

Ta askkoppen och mugghållaren genom att dra upp den.
6

Lokalisera kabeln som går till handbromsbrytaren. Anslut den grå kabeln från turbo timer till denna tråd genom att använda en lödkolv eller inline kontakt med eltejp. Dra tråden från timern genom streck och under listen för att dölja det.

Tillbaka parkeringsbromsen trim och rattstången trim.
7

Starta fordonets motor och sedan Vrid tändningsnyckeln till läget OFF. Om timern fungerar, bör motorn hålla igång för förutbestämd tid. Den här gången ställs in med knapparna på framsidan av turbo timer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83438.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.