Installation av släpvagnskablage utan adapter för en Dodge Durango

Din Dodge Durango är en kapabel dragfordonet när rätt utrustad. 2011 års modell har fått betyget att bogsera mellan 6,200 och 7,200 pounds, beroende på motorstorlek. Varje släpvagn på allmän väg måste ha minst signal, broms och positionsljus för att möta Department of Transportation förordningar. Dessa drivs av en 4-polig kontakt fäst bilens elsystem. Installera en 4-polig kontakt kan göras med lite trial and error och några vanliga verktyg. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Öppna bakluckan i Durango och ta bort skruvarna som fixerar bakljus till de lätta sockets. Avlägsna bakljusen och koppla sina strömkablarna på anslutningarna.
2

Placera bilens tändning i "power on" och aktivera vänster blinkers med förarens kontroll.
Sida 3

Anslut 12 volts testet-ljusets krokodilklämman till en ren metall del av kroppen nära vänster blinkers.
4

Probe ren metall anslutningar i bakljus elektriska kontaktdon för strömkabeln till vänster blinkers. Testet ljusets lampa blinkar när du har hittat den rätta tråden. Upprepa denna process för att hitta kraftkällan för rätt blinkers och positionsljus.
5

Fäst selen s gula ledningen till strömförsörjningen för vänster blinkers med en scotch låsanslutning. Dessa kontaktdon fungerar genom att placera en tråd i varje spår och låsa spärren. Anslut sele gröna kabeln till nätaggregatet för rätt blinkers, den bruna ledningen till positionsljus och vita kabeln till någon svart tråd med scotch lås kontakter.
6

Linda anslutningarna i elektriska tejp för att ge extra skydd och fäst alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86827.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.