Hur man installerar ett Megan Coilover

Coilovers används för att justera markfrigången på en bil. Megan är en av de många märken av coilovers tillverkats av någon. Ursprungligen konstruerad för applikationer racebil, har de blivit populära med vardagliga entusiaster gata bil som ett sätt att sänka en bil för att ge det en låg profil, aggressiv look. De är dyrare än sänkningsfjädrar men erbjuder ett större utbud av justerbarhet. Coilovers kan ställas in på olika Körhöjder och även göra det möjligt för föraren att justera dämpkraften. Utbudet av justerbarhet är det som gör dem attraktiva för förare som vill ändra fjädring inställningar på sina bilar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Stoppklossar
Lug nut skiftnyckel
skiftnyckel skiftnycklar
Momentnyckel
Visa mer instruktioner
Justera Coilovers
1

Ställ fjäderförspänningen på alla fyra coilovers. Använda skiftnyckel, justera de övre och nedre låsning sittpinnar så att fjädrarna är ordentligt.
2

Justera chock med hjälp av skruvnycklar för att trä chock organet ytterligare in i eller ut ur den nedre konsolen beroende på vad köregenskaperna är efterlysta. Använda den stora nyckeln på nedre låsning abborre närmast fjädern kommer att förkorta chock kroppen och lägre markfrigång. Använda mindre grus på den andra nedre låsning abborre förlänger chock kroppen och höja markfrigången.
3

Ställ valt chock längd genom att använda nyckel för att skruva den tredje abborre mot den nedre fästet.
4

Justera 32 nivåer av dämpningskraft genom att vrida den lilla ratten på toppen av coilover montering. H kommer att ge en hårdare ryttare och S kommer att ge en mjukare.
Installera Coilovers
5

Brace hjulen med hjälp av stoppklossar. Hissa upp bilen med domkraft. Fäst den med domkraften. Vara noga med att lyfta det tillräckligt hög för att installera coilovers.
6

bort hjulen med klacken skiftnyckel.
7

Ta bromsledningarna och sensorer hastighet anslutna till den ursprungliga chocken montering med skiftnyckel. Ställ och muttrar åt sidan. Du kommer att behöva dem för att installera coilovers.
8

Demontera bultarna som förbinder nedre fästet av chocken enheten på lägre länkarm med nyckeln.
9

Open huven och lossa muttrarna på framsidan chock montering med skiftnyckel.
10

Ta bort skruvarna i botten av chocken montage under chassit med hjälp av nyckeln. Flytta bromsledningar och hastighetssensorn klart sedan bort den främre chock montering.
11

Lyft coilover på plats där den främre ursprungliga chocken församling var. Tapparna ska passa fjäderben montera där de ursprungliga skruvhålen går igenom. Thread muttern på, men dra inte åt den.
12

Fäst nedre länkarm till nedre fästet av coilover chock montering. Använd skiftnyckel för att dra åt all hårdvara.
13

Fäst de främre bromsledningar och hastighetssensorn till sina ursprungliga lägen. Dra åt muttrarna på toppen av coilover montering med momentnyckel. Gör samma sak med skruvarna på undersidan av enheten.
14

Ta bort muttern och bulten som stöder den nedre änden av den bakre chock montering med skiftnyckel. Ställ in muttern och skruva åt sidan för framtida användning. Stödja botten av enheten så att den inte faller ut när du tar bort skruvarna som förbinder det överst.
15

Ta bort den övre skruven och muttern från chocken församling. Sänk försiktigt ned den från under bilen.
16

Lyft coilover på samma plats som den bakre ursprungliga chocken församling där dubbarna gå igenom bulthålen på fjäderben montera. Thread muttern på, men dra inte åt den.
17

Fäst de bakre bromsledningar och hastighetssensorn till sina ursprungliga lägen. Dra åt muttrarna på toppen av coilover montering med momentnyckel. Gör samma sak med skruvarna på undersidan av enheten.
18

Avlägsna domkraften och lägre fordonet med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96573.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.