Hur man gör en flödesbänk

Göra ett flöde bänk, ett primärt verktyg för högpresterande motor byggare, är en attraktiv idé för en duktig gör-det-självare. Det finns många sätt att hantera projektet, börjar med en grundsats. Om du vill bygga från grunden, kan du ladda ner planer och idéer design, och det finns även steg-för-steg-instruktioner för att ladda ner också. Flödet bänk, som är relaterad till vindtunneln, testar de interna aerodynamiska egenskaperna hos en motorkomponent. Det finns andra användningsområden också, inklusive tester flödet kapacitet sådana komponenter som luftfilter, grenrör och förgasare. Saker du behöver
Flow bänk kit
Shop vakuum
Bänk yta
Silikon lim
Kontakta cement
Electric drill
Visa fler instruktioner

1

Bestäm om du ska bygga din flöde bänk från grunden eller använda någon av de många kit på marknaden. Några av dessa använder patenterade program, men de kan vara lättare för en novis byggare att använda än att börja från början. Hursomhelst, behöver du en butik vakuum eller luft källa, en dator, en 3/4-tums bänk yta med en 4,5-tums hål, silikon lim för att fästa enheten på bänken ytan, kontakta cement för bänk packning installation, och en borrmaskin med en 1/4-tums bit.
2

Ladda flödesbänk planer och Design Tips om du bestämmer dig för att bygga ditt projekt från grunden. En bra resurs för detta är flowbenchtech.com (se Resurser avsnitt). Förutom att tillhandahålla planer, idéer och tips, har webbplatsen en Flowbench forum, där andra som har byggt flöde bänkar dela sina framgångar eller funderingar.
3

Bygg ditt flöde bänk med hjälp av erfarenheter av andra för att vägleda dig. De flesta flödesbänk forum använder en teknik för montering av huvudet som ska testas på ett block med ett sätt att öppna ventilerna. Satsa sugsidan av dammsugaren till hålet, och täta slangen för att förhindra läckage. Kontrollera steg-för-steg guide på drag.race-cars.com för en löpande journal på en byggmästare erfarenheter.

Annan utmärkt resurs är super billigt Flow Bänkar, en del av ett forum där gör-det-självare berättar om sina försök och misstag, som de försökte att skapa flödesscheman bänkar i sina hem garage för minimal investering. Diskussionerna sker på hur huvudet hamnar fungerar och hur du ändrar dem att göra stora makt, med information om insugsgrenrören och tips tillverkningsmetoder. Misstag är en krönika för att hjälpa andra att undvika dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85485.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.