DIY Impala Cold Air Intake

Chevrolet Impala kommer med ett val av två olika motorer. Den 3.5L sexcylindriga motorn levereras med 211 hästkrafter. Det andra alternativet är det 3.9L sexcylindriga motorn. Denna motor val ger 230 hästkrafter, 19 mer än basen motorval. Om ingen av dessa motorer ger dig den kraft du behöver, kan du lägga till några olika prestanda delar för att öka Impala makt. Saker du behöver
Gummi armbågsleden
Main | tilloppsslang 2 slangklämmor
Gummigenomföring
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut den huvudsakliga kall luftintagsslangen till gummit kontakten armbågen och placera en slangklämma runt båda sidor. Dra åt slangklämmorna med skruvmejseln. Gummit slangklämma kommer att fungera som en flexibel fog för när intaget rör sig under användning. Det kommer att förhindra den från att bryta av.
2

Anslut filtret konen luft till den nedre delen av intaget. När den installeras, kommer filtret att placeras vid foten av den främre luft spoiler där intaget kommer att ta in den maximala mängd kall luft till motorn.
3

Placera gummiskyddet i lufttemperaturen (MAF) sensor port på sidan av den huvudsakliga tilloppsslangen. Denna sensor kommer att se till att inte alltför mycket luft tillförs till motorn. Sätt in den mindre slang, som kallas dammsugarslangen, i vakuum porten på den huvudsakliga tilloppsslangen. Den kalla luftintaget systemet byggs nu..
4

Fortsätt på installation av kall luft intag via tillverkarens anvisningar

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85575.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.