1994 Ford Remote Instruktioner

Ford gjorde flera fordon för 1994 års modell, däribland Explorer, Mustang, Probe och F150. Fordon utrustade med en fabrik nyckellösa låssystemet har en fjärrprogrammering kontakt. Denna kontakt ligger på olika platser i olika fordon, men processen att använda kontakten för att programmera en ny fjärrkontroll är densamma i alla Ford-bilar. En bygel är tillgänglig på många elektronik och bilaffärer ljud. Saker du behöver
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Vrid Fords tändning till "Acc" eller "Run." Detta gör att du kan programmera fjärrkontrollen.
2

Hitta Fords programmering kontakt. Denna kontakt ligger på olika platser för olika 1994 Ford fordon. I Utforskaren, Mustang, Oxen, Thunderbird och Probe är den kontakten som sitter i det högra hörnet av stammen. I Ford lastbilar (F150 eller F250) och Ford Bronco, är kontakten sitter under rattstången.
3

in dina bygelstift i kontakten. Det finns två kontaktuttag. Sätt i ena änden av stiftet i varje kortplats. Dörrarna kommer att låsa och låsa upp. Detta visar att fjärrkontrollen är redo att programmeras.
4

Tryck på någon av knapparna på keyless inresa fjärrkontrollen. Den Fords dörrarna låsa och låsa upp igen. Fjärrkontrollen är programmerad och klar att använda. Vrid nyckeln till "Off".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84641.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.