Installationsinstruktioner för kallt luftintaget på en LT1 motor

Den LT1 motorn skapades av General Motors som en del av dess prestanda raden av motorer. Den användes i flera fordon, främst Camaro, Firebird, Trans-Am och Corvette. Medan en omodifierad LT1 motor skjuts ut över 300 hästkrafter, kan du vinna enkelt en annan tjugo genom att lägga till en kall luftintag. Den kalla luftintaget suger in mer kall luft än LT1-aktien luftintag, vilket gör att motorn kan arbeta mer effektivt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Ratchet
Drill
1/4-tums borr
Kall luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Stäng av fordonet och koppla den negativa batterikabeln.
2

Ta bort sprinten som håller beståndet röret luftintaget till bilens kylare. Ta bort slangen luftpump från plasten mjölkuppsuget.
3

Ta bort de två slangklämmor som håller plasten insugningsröret på luftfiltret med skruvmejseln. Dra ut beståndet systemet luftintaget.
4

Koppla strålkastarenheten med en skruvmejsel. Tryck plastklämman av nedre luftkanal upp med din skruvmejsel för att ta bort den. Ta bort modulen strålkastarstyrning.
5

Ta bort de fem skruvarna som håller nedre plastkåpan bricka i spel med Ratchet och Hylsnyckelsats. Dessutom, ta bort de sju skruvarna som håller facket på spjällhuset av fordonet. Dra plastbricka ur fordonet.
6

Bolt ner kall luft intag monteringsplatta till den nedre delen av den gamla stammen luftintag monteringshål. Borra ett 1/4-tums hål från undersidan av fordonet, gå direkt mot monteringsplattan ursprungliga kanal hål.
7

Sätt in röret adaptern i kall luftintaget slang och fäst den med en slangklämma . Sätt i adaptern hastighet tätheten i den andra sidan av röret adaptern och fäst den med en slangklämma.
8

Anslut kalla röret luftintaget från steg sju på plats, sätter den öppna änden av röret in genom monteringsplattan. Återanslut ljusreglaget modulen. Dra åt alla slangklämmorna igen för att kontrollera att de är ordentligt åtdragna.
9

Sätt filtret på slutet av den kalla luftintaget slang som förs in genom fästplattan och fäst den genom att dra dess slangklämma. Återanslut slangen luftpump till den öppna änden av kall luft intag och säkra dess slangklämma.
10

Placera plastbricka tillbaka in i bilen och dra åt alla sina bultar och skruvar. Anslut den negativa batterikabeln och stäng huven. Du har nu en kall luftintag ansluten till LT1 motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86087.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.