Hur man kan förbättra prestanda på en 2005 Ford Ranger

Ford Rangers har varit i produktion sedan 1982 och gick på att vara den bästsäljande pickup truck i 18 år i rad. Den 2005-modellen, levererar 148 hästkrafter via en 3-liters V-6 motor, returnerar 17 miles per gallon i staden och 21 mpg på landsväg, vilket gör det en allround bra lastbil. När man ser att förbättra prestandan för din Ford Ranger, de tre områden som du behöver titta på är makt, hantering och gas körsträcka. Saker du behöver
Däck
Supercharger
Tändstift
Performance chip
Lättmetallfälgar
Performance avgassystem
Performance bromsar
Visa fler instruktioner

1

Installera en kompressor. En kompressor kommer att förbättra effekten av din Ford Ranger utan en skadlig effekt på gas körsträcka. Kompressorer kraft luft i motorn och gör förbränningsprocessen mer explosiv.
2

Installera ett system prestanda avgassystem. Komma ut luft är lika viktigt som att få luft i. fabriksmonterade avgassystem är utformade för att möta balansen mellan kraft och effektivitet, men ett större rör med prestanda halsdukar kommer att ge din Ford Ranger en extra 8 procent till 10 procent av hästkrafter . Addera 3

Installera en prestanda chip. Alla moderna bilar har datorer som avgör hur vissa motorkomponenter beter sig. En föreställning chip kommer att omdefiniera dessa beteenden, till exempel hur mycket luft och gas blandas i motorn, för ökad effekt.
4

Installera förbättrade tändstift. Tändstift spela en avgörande roll i förbränningsprocessen. Gamla eller dålig kvalitet tändstift är ineffektiva och opålitliga. Högkvalitativa tändstift kommer att göra din motor köra mer rent och ger en mindre effekt förbättring.
5

Montera bredare hjul. Bredare hjul ger dig en större kontaktyta med vägen. Detta kommer att avsevärt förbättra hur bilen hanterar.
6

Sätt på högkvalitativa däck. Högkvalitativa däck ger dig överlägset grepp på vägen och kommer att pågå längre. Budget däck kommer att motverka all hantering förbättringar du gör.
7

Montera en prestanda bromssystem. Stoppa är lika viktigt som att starta, så du behöver bättre bromsar för att klara någon extra kraft du får genom andra förbättringar. Prestanda bromsar kommer att ge dig bättre prestanda och säkerhet.
8

Installera högkvalitativa stötdämpare. Stötdämpare är en av de viktigaste komponenterna för att de bestämmer åkkomfort. Slitna eller budget stötdämpare kan vara obekvämt, så passa högkvalitativa stötdämpare för bättre åkkomfort.
9

Lägg en kall luftintaget. Kall luft innehåller mer syre än varm luft, och en kall luftintaget kommer att säkerställa att mer kall luft går in i motorn. Resultatet kommer att förbättras effekt och förbättrad gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96187.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.