Om TI Ground Effekter

Tuners, Inc., känd som TI, är en rikstäckande bil effekter bolag i USA. Företaget är specialiserat på marken effekter, som har blivit vanliga uppgraderingar på fordon runt om i landet. Dessa marken effekter kan inkludera ett antal aerodynamiska marken effekter som utnyttjar en nedåtriktad kraft på din bil. Dessa effekter är vanligast i racerbilar, men ses ofta på gatorna också. Body Kits

mest generella av TI marken effekter, kan kroppen kit vara valfritt antal yttre ändringar till ett fordon. Dessa effekter oftast inkluderar spoilers, främre och bakre stötfångare, tak skopor och framifrån och från sidan vakter. Någon av dessa marken effekter kommer att förändra den ursprungliga fabriken utseende av fordonet, och kan mixas och matchas i en mängd olika sätt. De är ofta gjorda av glasfiber, och kan fabriken monteras på din bil.
Body Hissar /Drops
hissar

Body eller droppar kan vara bland de mest dramatiska marken effekter som utförs av TI. Dessa hissar eller droppar kommer faktiskt ändra avståndet i bilen från marken genom att höja eller sänka kroppen och upp hisskorgen. Detta gör att du kan sänka din bil, en stiliserad look populär i stadsmiljö, eller en höja suspension för utseendet gemensamt för off road bedrifter.
Spoilers

Ett tillbehör som är fäst på baksidan av ett fordon, är en spoiler också ibland kallas en vinge. Spoilern är oftast placerad ovanpå bilens baklucka, men kan också placeras under den bakre stötfångaren. Spolare kan ses på många racing och hög bilar prestanda, och det förbättrar resultatet av fordonet genom att styra ogynnsam luftrörelse kring bilen.
Tull Huvar

Custom huvar kan kanske göra mest för att åstadkomma den faktiska fysiska fordonets utseende. De kan vara i form av huv ornament, även känd som bil-maskotar, och används för att lägga stil och stil till ett fordon. Dessa anpassade kåpor från TI är oftast i mässing, zink eller brons, men kan vara förnicklad för utseende. Specialiserade anpassade huvar kan också tillåta luftintag till motorn genom att öppna huven genom en funktion som kallas en "hood scoop." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96509.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.