Hur Tint Side Markers

Färgade rutor är svårt att uppnå på egen hand, men nästan alla kan tona sido markörer och andra lampor på utsidan av en bil. Sidomarkeringsljus finns i så många olika former och storlekar som det skulle vara svårt att göra en bit av nyans passar över de flesta av dem utan att så småningom skalar upp på kanterna. Färgton sidomarkeringsljus precis som färg proffs göra för att få det snyggaste och mest långvariga resultat. Det tar inte mer än trettio minuter av din tid och har mycket låg kostnad. Saker du behöver
Tvättsprit
handduk Färgning måla
trasa
Visa fler instruktioner
1

Skjut ljuset sidomarkeringslampa mot dörren på bilen. Dra markören bort från bilen och koppla ljuset ledningar från bakom den, låta ledningarna hänger ut ur hålet för att nå den för senare ominstallation.
2

Torka linsen på den sida markörer med tvättsprit och en handduk för att avlägsna smuts och dammpartiklar från ytan. Alkoholen förbereder även ytan för färg. Låt markörerna torka i fem minuter. Addera 3

Placera sidomarkeringsljus på trasa så att linserna är vända uppåt. Stötta dem på en balled papper om de inte kommer att stanna vänd uppåt så att du lätt kan nå ytan på dem.
4

Spray linserna med ett skikt av färgton färg från en bildelar butik. Håll burken 10 till 12 inches från ytan av linserna. Spraya ett lager och vänta två minuter innan du sprayar nästa. Spraya sammanlagt tre till fem tunna lager av nyans spray, vänta två minuter mellan varje skikt. Efter sprutning sista skiktet, låt markörerna torka i tio minuter.
5

Montera sidan markörer tillbaka på bilen efter att koppla ljuset ledningar i baksidan av markörerna.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87165.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.