Hur man installerar DGD-KIM

Installation av Digital Guard Dawg Keyless Tändmodul, eller DGD-KIM, kan du starta din motorcykel på avstånd utan att använda en nyckel. Detta innebär att du kan Prestart din cykel, via Keyless tändning fjärrkontroll, redan innan du kommer till det och gränsla dig bakom styret. Du behöver allt som ingår i DGD-KIM-kit tillsammans med en skruvmejsel, kabelskalare, pressverktyg och värmepistol. Om du inte har en värmepistol, kan du använda en hårtork istället. Saker du behöver
skruvmejsel
Värmekanon eller fön
Wire strippor
Crimptång
Visa fler instruktioner
1

Montera ledningarna till varje anslutningspunkt på motorcykeln. Se till att du har tillräckligt med tråd för att köra från "STOP /RUN" switch anslutning och tändningslåset anslutning. Exponera ungefär två inches värde av tråden bakom cykelns metallram. De exponerade tråd fungerar som en antenn för att plocka upp fjärrkontrollens signal.
2

Anslut nyckellösa tändmodulen till motorcykelns "STOP /RUN" switch. För att göra detta, ersätta de två kontaktstiften på svarta 6-anslutningskontakt. Du hittar kontaktdonet längs den högra handreglage längs styret. Dra ur kontakten, ta bort den från lagring facket och ta ut behållande kilen.
3

Använd en platt skruvmejsel för att lyfta kvarhållande flikarna och dra den svarta /vita kabeln från baksidan av sitt hus. Dessutom, ta bort den grå tråden stift. Skär dessa två kablar, skala en längd av 3/8 tum, och sedan crimp på modulens anslutningsstift till ledningarna. Byt kontaktstiften tillbaka in i huset, sätta grått till grått och svart /vitt till svart /vitt.
4

Byt låsning kil i mitten av kopplingshuset tills det klickar. Anslut satsens ingår bygel och anslut den till de två ursprungliga extraherade trådar. Täck bygel med satsens kylflänsen och använda en värmepistol för att stadigt passa samman de två delarna.
5

Lokalisera din cykel tändningslåset och dra ur kontakten. Skär rött, rött och svart och rött och grå kablar till en lämplig längd på nyckellösa modulen. Pressa den manliga flatstift till ändarna av trådarna.
6

Placera den stora kylflänsen över trådarna, sedan matcha upp de färgade trådarna i modulen till kontakten och koppla in den i. Använd en värmepistol för att blåsa varm luft över kylflänsen. Alla anslutningar ska vara tight. Du har nu installerat DGD-KIM-modulen på din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87681.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.