Hur Wire en 1996 GMC Jimmy båttrailer

Den 1996 GMC Jimmy är beräknat för en maximal dragkapacitet på 5500 pounds. Det är tillräckligt för att dra en liten till medelstor båt trailer. Alla båtsläp är enligt lag skyldiga att ha ett minimum av signal, positionsljus och bromsljus vid resor på allmänna vägar. Dessa lampor styrs via en fyrpolig kontakt installerar på din Jimmy. Wiring denna sele kan göras med en 12-volts testa ljus och lite trial and error. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Öppna bakluckan och ta bort skruvarna som håller fast bakljusen till kroppen. Avlägsna bakljusen och koppla fordonet kabelhärvan bakifrån.
2

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid till "power on". Aktivera höger blinkers med förarens kontroll.
3

Fäst alligator klipp från 12-volts testlampa till en bult eller god marken nära höger blinkers. Sond bilens vänstra bakljus elektriska sele med 12-volts testet ljus. När testet lyser du har hittat den rätta tråden som driver rätt blinkers. Använd samma process för att hitta strömkablarna för vänster blinkers och positionsljus makt tråd.
4

Fäst fyrpoliga sele gröna kabeln till makten tråd för rätt blinkers med en scotch låsa kontakten. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje lucka och låsa grinden. Anslut den gula ledningen till strömkabeln för vänster blinker, den bruna kabeln till strömkabeln för positionsljus och vita kabeln till någon svart tråd på selen med lås kontakter.
5

Wrap alla anslutningar i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87121.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.