Hur Wire en 2006 Ford Van att dra en släpvagn

Den Econoline serien Ford skåpbilar - bekant enkelt som "E-serien" sedan 2004 - är en av de mest populära van linjer genom tiderna, med över sex miljoner producerade. Det kan dra upp till 10.000 pounds, när den är utrustad med dragkrok paketet. Lägga förmåga att dra en släpvagn kommer tillföra mycket till nyttan av din 2006 Ford van. När trailern som du är bogsering skymmer lamporna på din van, måste din släpvagn vara utrustad med belysning som är anslutna till bilens stop, svans och blinkers. Detta innebär att du måste installera en plug släpvagnskablage på van. Saker du behöver
Stor kartongbit
Borr med stjärnskruvmejsel spets
släpvagnskablage kontakt
3-4 självgängande skruvar-1/2 tums längd
Kontinuitet testare 4 In-line krankopplingar
Avbitare
Tänger Review, en Helper Review Små buntband
Visa fler instruktioner
1

Placera kartong under bakre stötfångare av van nära centrum. Placera kontakten där du kan nå det när du ansluter en trailer, men det är ur vägen för vägen hinder och allmänt skräp. Fäst kontaktstycket med 2 eller 3 av de självgängande skruvarna. Borra skruvarna med borrmaskin och skruvdragare spets.
2

Leta jordanslutningen för baklyktor och dra kontakten jord (svart eller grön) till den här platsen. Sätt i kabeln belysning mals till en inline kran inre facket. Sätt in trailern marken i det yttre facket på kranen och pressa kranen med tång. Stäng locket på kranen. Addera 3

Slå på strålkastarna. Ta bakljuset församlingarna genom att ta bort de fyra fästskruvarna, vrida skruvarna motsols med skruvmejseln. Fäst jordklämman av kontinuitet testare till en solid grund på höger (passagerar) sida. Sond trådarna i svansen glödlampan med kontinuitet testare tills lampan tänds. Fästa släpets tråd bakljus till denna tråd med en in-line kranen.
4

Slå på höger blinkers. Sond trådarna tills provaren blinkar. Fästa släpets högersväng signal till denna tråd med en kran.
5

Aktivera vänster blinker. Leta här tråd och fästa släpets tråd blinkers med en kran. Sätt tillbaka de ljusa husen.
6

Anslut kontaktstyckena släpvagnskablage och kontrollera att alla trailer lampor fungerar. Slå på strålkastarna och kontrollera att båda bakljusen fungerar. Upprepa med både blinkers och blinkers nödsituationer. Har din hjälpare steg på bromsen medan du kontrollera funktionen av lamporna. Trådband ledningarna till fordonets kabelnät var 12 till 20 inches. Trimma restfraktion av buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87122.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.