Hur konvertera en motor som drivs med naturgas

Med priset på bensin ständigt på uppgång och den ständigt närvarande diskussion om miljövänliga fordon alternativ, är det många människor som vill konvertera sina fordon att köra på naturgas. Naturgas är ett billigt bränsle som produceras inom landet, och naturliga växthusgaser är mindre skadligt än bensin eller diesel utsläppen. Däremot kan äga en naturgas fordon vara svårt och kräver en hel del läxor. Innan du konverterar ett fordon till naturgas, se till att titta på alla de faktorer som för att se om det är rätt val. Instruktioner
1

Kontrollera att motorn i din bil kan konverteras till naturgas. US Environmental Protection Agency (EPA) har regler på plats som endast tillåter vissa motorfamiljer och fordonsmodeller som ska konverteras till naturgas. Dessutom, se till att fordonet kan hantera en extra 500 till 700 pounds av vikt, vilket är vad en omvandling systemet kommer att lägga.
2

Välj en naturlig kit gaskonvertering som passar bilen. Det finns många konverteringssatser tillgängliga, men konvertera en motor med ett kit som ej godkända av EPA är en kränkning av federal lag.
3

Kontrollera US Department of Energy webbplats för att se om det finns lediga naturgas tankning stationer i området. Medan antalet stationer ökar, är de fortfarande sällsynta och många av dem inte är öppna för allmänheten. På grund av avsaknaden av naturgas tankställen, konvertera motorn till ett dubbelt system (en som använder både bensin eller naturgas) kan visa sig vara ett bättre alternativ. Hemtankning system finns tillgängliga, så titta på de tillgängliga alternativen och se om någon kan användas med ditt hem naturgasförsörjning.
4

Juridisk omvandling av naturgas system kan endast köpas från en EPA-certifierad tekniker . Leta efter en certifierad tekniker inom området och handla det lägsta priset. Vidare måste Omvandlingssystem installeras av en auktoriserad tekniker. Installation av icke-kvalificerade tekniker är olagligt på grund av den extrema faran av att arbeta med trycksatta behållare.
5

Har konverteringssatsen installeras av en licensierad tekniker och sedan ta den till den lokala utsläppskontroll möjlighet att kontrollera för eventuella problem som kan ha orsakats av installationen. Om ett problem uppstår, har teknikern fixa det omedelbart. Naturgas är mycket brandfarligt och eventuella läckor kan få katastrofala följder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95450.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.